NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 października 2013
chociaz i tak nie wjedzie
Lyon gra piach , Juve czuje że wtopi przed meczem z Realem
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  20 października 2013
We Florencji pachnie remisem dzis mocno, Juve szykuje sie na arcywazny mecz o wszystko z Realem, porazka praktycznie przekresla ich szanse na awans dalej

Lyon dobry kurs, ale z wiadomych wzgledow, blizej im teraz do strefy spadkowej niz do lidera
Inter dalbym z podporka
LeonGrande
LeonGrande
  20 października 2013
W BetClick odkrylem furtke taka ze mozna zrobic 1 blad w kuponie z min 5 typami wtedy 100% zwrot stawki - zawsze. pod warunkiem wysylania kupony z telefonu, z kompa zwrot 50%

ile to ja juz razy mialem 1 zdarzenie ktore nie weszlo :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 października 2013
LeonGrande
LeonGrande: uve szykuje sie na arcywazny mecz o wszystko z Realem, porazka praktycznie przekresla ich szanse na awans dalej

To jeszcze nie będzie decydujący mecz, wszystko przed nimi - teraz dwumecz z Realem i najważniejszy zapewne będzie ostatni w Turcji z Galatą.

LeonGrande
LeonGrande: W BetClick odkrylem furtke taka ze mozna zrobic 1 blad w kuponie z min 5 typami wtedy 100% zwrot stawki - zawsze. pod warunkiem wysylania kupony z telefonu, z kompa zwrot 50% ile to ja juz razy mialem 1 zdarzenie ktore nie weszlo :D

O kurde dobra opcja, ja często z tela obstawiam.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
LeonGrande
  20 października 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To jeszcze nie będzie decydujący mecz, wszystko przed nimi - teraz dwumecz z Realem i najważniejszy zapewne będzie ostatni w Turcji z Galatą.

Jezeli zobaczysz uklad w tabeli oraz mecze jakie pozoostaly to sam przyznasz ze mecz o wszystko : D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: O kurde dobra opcja, ja często z tela obstawiam

Jak masz tam konto to zarejstruj sie w tym systemie "cash back"
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 października 2013
LeonGrande
LeonGrande: Jezeli zobaczysz uklad w tabeli oraz mecze jakie pozoostaly to sam przyznasz ze mecz o wszystko : D

Przecież spojrzałem, bo skąd wiedziałby że ostatni mecz maja na wyjeździe z Galatą aż tak nie kibicuje Juventusowi.
Poczekam aż przegrają z Realem i wtedy pewnie podskoczy kurs na nich, że wyjdą z grupy - a wyjdą na bank.

LeonGrande
LeonGrande: Jak masz tam konto to zarejstruj sie w tym systemie "cash back"

No właśnie nie mam, tylko bet i bwin.
LuznyGosc
LuznyGosc
  20 października 2013

No i siup. Mozliwe? Mysle, ze tak. :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 października 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: No i siup. Mozliwe? Mysle, ze tak

Celtic zrypie :P
ale obym się mylił.
LeonGrande
LeonGrande
  20 października 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: Mozliwe? Mysle, ze tak.

Zbyt duzo "dwójek", z czysto srednio statystycznych notowan nie wejdzie kupon :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 października 2013
no i po kuponach na dziś, Almeria nie dała rady :/
kniatol1
kniatol1
  20 października 2013
Na dziś dałem dwa kupony...
w pierwszym

drugi:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 października 2013
Tego weekendu nie zaliczam do najlepszych, kilka kuponów z 1 pudłem - będę musial pomyśleć o tym co pisał Leon.
najgorzej ten mnie boli, byłoby za co grać europejskie puchary :

---
ale żeby nie było tak smutnie na dziś mam tenis d83cdfbe 261d :)
dunny
dunny
  21 października 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Zostawcie to bagno 7 lat grałem. Zakłady to hazard, czyli zło , przegrywasz , stawiasz coraz wiecej, pożyczasz pieniądze, potem giniesz z rąk dłużników lub poprzelniasz samobójstwo. Nie mam teraz czas u zeby pisać o mojej hisotrii tylko napisze w skrócie: mam konta w ok 15 firmach , w kazdej robiłem praktycznie wypłąty, i zablokowali mi stawki wyzsze w niektórych jedynie 5 zł mogłem postawic, Betway juz sie wycofało z polski. Firmy nie dadza ci wygrywac. Jak zaczniesz wygrywac to cie zlimituja na maks zysk z kuponu tak jak mi to zrobiłi. Poza tym tj matematyka, kury tak ułozone ze jakby s grał płaska stawke zawsze bedziesz na min lub koło zera. Jestem włascicielem wielu systemow do zakłądów sportowych oraz miałem 3 komercyjne strony o zakładach ale rezygnuje, moze inaczej udało mi sie wyjść z tego bagna i juz nie gram. Było to niezwykle trudne, bo hazard to czesto uzaleznienie i pi... nałog.. Im szybciej to zrozumiec tym wiecej kasy dla was, wiecej zdrowia i wiecej czasu.
LeonGrande
LeonGrande
  21 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zostawcie to bagno 7 lat grałem. Zakłady to hazard, czyli zło , przegrywasz , stawiasz coraz wiecej, pożyczasz pieniądze, potem giniesz z rąk dłużników lub poprzelniasz samobójstwo. Nie mam teraz czas u zeby pisać o mojej hisotrii tylko napisze w skrócie: mam konta w ok 15 firmach , w kazdej robiłem praktycznie wypłąty, i zablokowali mi stawki wyzsze w niektórych jedynie 5 zł mogłem postawic, Betway juz sie wycofało z polski. Firmy nie dadza ci wygrywac. Jak zaczniesz wygrywac to cie zlimituja na maks zysk z kuponu tak jak mi to zrobiłi. Poza tym tj matematyka, kury tak ułozone ze jakby s grał płaska stawke zawsze bedziesz na min lub koło zera. Jestem włascicielem wielu systemow do zakłądów sportowych oraz miałem 3 komercyjne strony o zakładach ale rezygnuje, moze inaczej udało mi sie wyjść z tego bagna i juz nie gram. Było to niezwykle trudne, bo hazard to czesto uzaleznienie i pi... nałog.. Im szybciej to zrozumiec tym wiecej kasy dla was, wiecej zdrowia i wiecej czasu.

Ja akurat to traktuje tylko jako zabawe, nic powaznego, nie wkladam tam zadnych gigantycznych stawek.
dunny
dunny
  21 października 2013
Ja tez traktowałem to jak zabawe grałe mw sts za 2 zł :). Nawet dostałem TV w nagrode od Prezesa STS firmy Z Zorów.. bo wygrałem konkurs dla osob z danego punktu. Chodzi o to że to wciąga i zaczyna się nalogowe granie, ciągle myśli o typach , stres, nie przespane noce, myślenie o wyniku non stop. To moze jeszcze nie jest najgorsze, ale to ze jak masz 100 zł ostatnio to postawisz to aby moc miec 200 zł. po prostu nałóg, uzaleznienie. A wyjscie z tego nie jest takie proste.. Poza tym tj hazard i nie da sie na tym zarabiać. Wiem o tym najlepiej. Miałem rózne infa z całego swiata w sprawie meczy... Jak chcesz zarabiac przez internet bo zajmuje sie tym od roku. zarobki sa nieograniczone , a to jak sie rozwija dynamicznie marketing sieciowy jest zdecydowana przesad. Własnie MLM tj najlepsza praca na swiecie. Najwiecej tez milionerów powstało w tej branzy..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.