lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 795 z 822
Konto usunięte: FT zrobilo dziurawa zmiane portalu, ze mozna sie logowac na obce konta, co za geniusze

Yhym.
Może i przyjdzie czas na to :D
Konto usunięte: Nie chce Cie martwic, ale pchanie sie jutro w rejony gorskie, to najgorsze z mozliwych rozwiazan, chyba ze masz lancuchy i land rovera
Hahahahahahaha, niestety nie mam land rovera, ale zdecydowana jestem w razie czego zostawić auto na płatnym parkingu i ruszyć dalej w trasę choćby pociągiem/autobusem, o ile będzie jakiś się tam zapuszczał

No mówi się trudno. Ja to zawsze mam pod górę

No zapowiadali ze dzis wieczorem na polnocy a jutro w calej PL sypnie:P
Konto usunięte: Hahahahahahaha, niestety nie mam land rovera, ale zdecydowana jestem w razie czego zostawić auto na płatnym parkingu i ruszyć dalej w trasę choćby pociągiem/autobusem, o ile będzie jakiś się tam zapuszczał
No mówi się trudno. Ja to zawsze mam pod górę
HAHAHAHAH slucham? pociagiem? autobusem? powodzenia

ten tego.. Ty lepiej sie zaopatrz w termos z goraca herbata i miodem plus jakies narty biegówki, tak szybciej dostaniesz sie do celu :D
Konto usunięte: Widzę, że nornik poczynił na Tobie straszliwą zemstę i odpowiednio zajął się reputacją
Przy okazji sobie strzepał pewnie, jak niewiele niektorym potrzeba

To znów za jakis czas nawiedze Twoj profil w poszukiwaniu nowego albumu
Czemu wam wylaczyli reputacje ?

A właściwie jak to działa kiedy przekroczy się jakiś pułap?
Nie będzie można już pisać na forum?

Wszystkie moje pstryki (a raczej niewielką ich część) znajdziesz w jednym albumie :D
Konto usunięte: A właściwie jak to działa kiedy przekroczy się jakiś pułap?
Nie będzie można już pisać na forum?
Bedzie mozna, taki durny gadżet FT, ktorzy nie znaja realiów forumów fotki ze tu masa trolli.
Marta z hyde (pewnie kojarzysz) ma juz blisko minus 700
Konto usunięte: Wszystkie moje pstryki (a raczej niewielką ich część) znajdziesz w jednym albumie :D
Ostatnio sie zapatrzylem na ksiezyc, lubie takie klimaty : P