lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 794 z 822
Konto usunięte: A' propos nór i norników- flaszka jest do wyrwania :-D
Wystarczy, że przyznasz się do minusowania i voila!
Tylko wiesz, podział fifty- fifty, bo dałam Ci cynk :D
Mnie tez ostatnio ciekawilo komu sie tak nudzilo i mnie minusowal, niestety jest to nie do wykrycia, ktos wybitnie sie nudzi i ma jedyny cel w swoim zyciu czytaj zostawianie minusików :-D
Zaraz Ci podreperuje reputacje

Konto usunięte: Jak tam drogi w okolicach Bolesławca?
Widzę, że pogoda jest nieciekawa, a dziki lud z Północy zamierza przedrzeć się przez Waszą okolicę :D
Czarne i odsniezone, juz od paru dni odwilz, ale jutro ma byc armagedon pogodowy, takze zycze powodzenia i nie stania w zaspach

Skad taki wniosek? sugerowanie ze nie mialbym co innego do roboty

Konto usunięte: Mnie tez ostatnio ciekawilo komu sie tak nudzilo i mnie minusowal, niestety jest to nie do wykrycia, ktos wybitnie sie nudzi i ma jedyny cel w swoim zyciu czytaj zostawianie minusików :-D
w sumie też się zastanawiam co za troll - którego dupka boli że na sporcie ktoś piszę - ciągle minusuję każdy post

...Ignorance is bliss...
Człowiek zaczyna też patrzeć jakoś optymistyczniej na wszystko.
W górach są, ale tak... nie ma porównania nawet do tych sprzed kilkudziesięciu nawet lat. Dawniej to były zimy :D
Konto usunięte: Mnie tez ostatnio ciekawilo komu sie tak nudzilo i mnie minusowal, niestety jest to nie do wykrycia, ktos wybitnie sie nudzi i ma jedyny cel w swoim zyciu czytaj zostawianie minusików :-D
Zaraz Ci podreperuje reputacje
E, nie przejmuj się, nie zależy mi na tym :-D
To nie mój problem :D
Konto usunięte: Czarne i odsniezone, juz od paru dni odwilz, ale jutro ma byc armagedon pogodowy, takze zycze powodzenia i nie stania w zaspach
Kurdę, no właśnie na to się zapowiada :D
No ja jestem na 100 % pewien
Wiem, aczkolwiek niezlym trzeba byc przegrywem

Gdzie Ty sie wybierasz w taka paskudna pogode?