lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 693 z 822
:*:*:*:zaslinia oczy:.
Nie lubię się buziować, za nudne
.W ogóle kuźwa, czy na nowym forum tez tak macie, że gdy chcecie zacytować, i zaznaczacie cały wers, albo cała wypowiedź, to nie pojawia sie Wam ten klocek ''cytuj'' ? Pojawia się dopiero jak utniecie chociaż jedną literę z początku albo konca wypowiedzi ? Czo ?

co tam się Krzychu spieprzyło z tym tematem ?
weź no Nutii dodaj swój, bo ja nie mam sił do tej gównianej nowej fotki, chciałem tylko posta edytować i się wszystko zlało
weź no Nutii dodaj swój, bo ja nie mam sił do tej gównianej nowej fotki, chciałem tylko posta edytować i się wszystko zlało

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

bo kazałem usunąć temat.
no widziałeś co się stało ? :D
poprawiłem jedną literkę, dodałem, że " mecze Polaków w TVP " i kurde się wszystko razem zlało haha
na innych forach jest jakoś edycja posta i kur
wa nie ma takich jaj jak tu, sfrajerzyli to cholernie.