lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 689 z 822
Motor - Wodomex Bojano 3:3
oglądał ktoś ? :D
oglądał ktoś ? :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

co to były za czasy
chociaż wolałbym żeby moje dzieciaki też się wychowywały w tamtych czasach, bo cały czas się grało w piłkę i we wszystko inne, a teraz młodzi swoje dzieciństwo przed kompem spędzają :P
nie było neta, nie było komórek, a każdy wiedział gdzie można spotkać resztę

a był tak zajebisty jak ja ? :D
jak znajdę to Ci prześlę zdjęcie jak byłem mały haha, takie jedno mam fajne

No 100 Enkido, nic się nie chwalisz 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Kiedy ja pisałam maturę, to chyba dopiero się komp w domu pojawił, gdzie i tak nie był mi potrzebny wtedy.
A kafejki internetowe były fajne, zawsze jechałam z ekipą czterech chłopa i każdy z nas na czacie wp siedział
. Nawet zrobiłam 'test' mojemu facetowi, podpatrzyłam jaki ma login, założyłam jakiś tam i zagadałam do niego, oh jak ze mną flirtował, gdzie oczywiście nie wiedział że to ja. Idealny powód do obrażenia się był
.
A kafejki internetowe były fajne, zawsze jechałam z ekipą czterech chłopa i każdy z nas na czacie wp siedział
. Nawet zrobiłam 'test' mojemu facetowi, podpatrzyłam jaki ma login, założyłam jakiś tam i zagadałam do niego, oh jak ze mną flirtował, gdzie oczywiście nie wiedział że to ja. Idealny powód do obrażenia się był
.

Dużo