WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  5 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: modem z prędkością 64 kb/s podpięty pod telefon i jak miałeś włączony internet to stacjonarny był zajęty

Był taki motyw w m jak miłość, pamiętam. Młody nabił ostry rachunek. Też miał na imie Łukasz, moze to Ty?:ninja:
kzyhu
kzyhu
  5 stycznia 2013
no i kafejki internetowe przeżywały wówczas świetność , coś chyba 5zł za godzinę było :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 stycznia 2013
Motor - Wodomex Bojano 3:3
oglądał ktoś ? :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  5 stycznia 2013
Enkido, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :zabawa: Dużo d83cdf81 d83cdf81i 2764 Niech Ci zawsze świeci 2600

:D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no i kafejki internetowe przeżywały wówczas świetność , coś chyba 5zł za godzinę było :)

Prawda , ciezko bylo znalezc wolne miejsce : ) wszystkie kompy pozajmowane : D
kzyhu
kzyhu
  5 stycznia 2013
Nuti o czym Ty piszesz :woot:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nuti o czym Ty piszesz

Amber Cup 2013 w Słupsku na żywo w Orange sport.
Za chwilę mecz Śląska Wrocław z Pumą Team :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  5 stycznia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Prawda , ciezko bylo znalezc wolne miejsce : ) wszystkie kompy pozajmowane : D

zawsze tez były jakies promocje na sobotnia noc :ziober2:

u mnie w mieście troche tych kafejek było , aktualnie to nie wiem czy choć jedna jest
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  5 stycznia 2013
Earth
Earth: Enkido, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Dużo i Niech Ci zawsze świeci

Bardzo Ci dziękuję i stawiam urodzinowe :piwo: :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  5 stycznia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Tak i jak zapomniales ze nalicza mozna bylo zbankrutowac

co to były za czasy :rotfl:
chociaż wolałbym żeby moje dzieciaki też się wychowywały w tamtych czasach, bo cały czas się grało w piłkę i we wszystko inne, a teraz młodzi swoje dzieciństwo przed kompem spędzają :P
nie było neta, nie było komórek, a każdy wiedział gdzie można spotkać resztę :rotfl:
Earth
Earth: Też miał na imie Łukasz, moze to Ty?

a był tak zajebisty jak ja ? :D
jak znajdę to Ci prześlę zdjęcie jak byłem mały haha, takie jedno mam fajne :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 stycznia 2013
No 100 Enkido, nic się nie chwalisz :piwo:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  5 stycznia 2013
Kiedy ja pisałam maturę, to chyba dopiero się komp w domu pojawił, gdzie i tak nie był mi potrzebny wtedy.

A kafejki internetowe były fajne, zawsze jechałam z ekipą czterech chłopa i każdy z nas na czacie wp siedział :rotfl:. Nawet zrobiłam 'test' mojemu facetowi, podpatrzyłam jaki ma login, założyłam jakiś tam i zagadałam do niego, oh jak ze mną flirtował, gdzie oczywiście nie wiedział że to ja. Idealny powód do obrażenia się był :rotfl:.
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  5 stycznia 2013
ooo Enkido to już bliżej do 30-stki niż dalej :ziober2:d83ddc68 najlepszego :piwo:
Gutek909
Gutek909
  5 stycznia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: oh jak ze mną flirtował, gdzie oczywiście nie wiedział że to ja. Idealny powód do obrażenia się był

ech te baby :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 stycznia 2013
W Puma Team m.in Piotrek Reiss i Olgierd Moskalewicz :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.