lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 690 z 822
No to ja również będę miła
.
Spełnienia marzeń Enkido, byś był ciągle tam samo sympatyczny jak ostatnimi czasy
.
- a w środku fana do powieszenia na płocie
.
.Spełnienia marzeń Enkido, byś był ciągle tam samo sympatyczny jak ostatnimi czasy
.
- a w środku fana do powieszenia na płocie
.
Dzięki.
Ale wszyscy czekali co odpowiesz, zanim się dołączyli do życzeń, nie ufają mi.

Konto usunięte: a był tak zajebisty jak ja ? :D
jak znajdę to Ci prześlę zdjęcie jak byłem mały haha, takie jedno mam fajne
Lubiłam jego postać nawet. :D
Okej. :))
No Maqdaleno dziś kolejna szansa:
22.30 Psy
00.20 Psy 2
22.30 Psy
00.20 Psy 2

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Kzyhu co teraz powie Franz :

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Konto usunięte: mnie pierwszy komputer to Commodore 64 :D , rok chyba 90 lub 91 , szał by wtedy na ten sprzęt :
O pamiętam, że u mojej kuzynki graliśmy w Prinsa czy coś ;D.No ja nie miałam, pierwszy kop powiedzmy, że był już taki z prawdziwego zdarzenia, chyba nadal monitor gdzieś w piwnicy leży ;D.
Nie wiem czy będę w domu, pewnie nie ;D.
Yhyhyhy, takie to tylko w Murowanej Goslinie produkują, moja prezentowa powstała w Poznaniu ;D.
No w sumie
.

rdalać ? :D