lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 482 z 822
Psyche30: Nie pierdziel bo nie dawno mi mówiłes ze grasz , jesteś niekonsekwentny i tyle, no ale Twoja sprawa.
Niebawem nikt nic nie będzie organizował bo się wszyscy wykruszają, a potem będa gadki ...szkoda ze nie ma tego, nie ma tamtego itd.
A zresztą...nieważne, mam to w dupie
Rok temu było chyba z 8 osób, ja i chyba kzyhu się wykruszam a w to miejsce wchodzi Magdalena i Ty więc powinno być dobrze - a pewnie i tak będzie więcej niż 8 osób.
---
>8, kurs 1.30
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Rok temu było chyba z 8 osób, ja i chyba kzyhu się wykruszam a w to miejsce wchodzi Magdalena i Ty więc powinno być dobrze - a pewnie i tak będzie więcej niż 8 osób.
Przecież ja i Magda nie gramy

Kuba chyba też nie, Ty nie, krzycho nie to zostanie z 5 osób

Rafał, litości, jak będę Cię ogrywać i lać na zawołanie to wtedy pójdę tam

ze mną będziesz miała ciężko ;D choć ostatni raz grałem jak byłem w Irlandii, ale wtedy to po pracy z chłopakami cisnęliśmy non stop w Tekkena ;D
a kto mu grać pozwoli ?

.