lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 481 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

w sumie polecam pograć na WP w snooka profesjonalnego tam dopiero byście nie trafiali 

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
W każdą FIFE lub PESa mogę was zlać 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Psyche30: Ty tylko gutek uważaj co piszesz bo nie wiesz czy jakiś chłop z lewego konta sobie beki nie robi, tam się nie sprawdzi powiązań a kont można mieć od uja, konto od niedawna a niezle ona gra co? Ja bym była ostrożna jedynie ;)
lol przecież ja sobie tylko gram i bekę kręcę haha ;D a Wiertło Ty to jesteś ale konfident tej

NuTiiiiii: Typer zostaje a w snooka to mówiłem już rok temu że wkurza mnie ciągłe przegrywanie i na rok zawiesiłem buty na kołku :D
Nie pierdziel bo nie dawno mi mówiłes ze grasz , jesteś niekonsekwentny i tyle, no ale Twoja sprawa.
Niebawem nikt nic nie będzie organizował bo się wszyscy wykruszają, a potem będa gadki ...szkoda ze nie ma tego, nie ma tamtego itd.
A zresztą...nieważne, mam to w dupie

Ania uświadom mu w końcu