lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 479 z 822
LeonGrande: Co ciekawe drugi raz Ania, miala/nie miala przyjemnosc obejrzec ten wyczyn, wczesniej w pojedynku z nią 81 break.
Dlatego zaraz po Tobie poszłam sobie poprawić humor i znależć jakiegoś słabeusza, odwróciłam swoją passe, 3 wygrane z rzędu a gość mi pisał cały czas ze nie moze się skupić na grze przez moją miniaturkę, szkoda ze na Was to nie działa :(
Ale passa +3 na otarcie łez jest !
Nie mam nawet gdzie potrenowac, bo u nas w miescie nie ma stolow : ( tylko do bilarda, a to jest diametralna roznica.
To juz ten wiek - 3ka z przodu, ale ze na mlodych ze sportu nie dziala - podejrzane

Earth: Zawsze można też pójść po skierowanie od tego rodzinnego, ale często to wygląda tak, że masz za free, ale czas oczekiwania wzrasta do min tygodnia wiecej :)
Jak nie więcej...
LeonGrande: Kto przesunal temat bukmacherka i zamienil go z siatkowka? juz przyzwyczailem sie ze na samej górze sa hazardzisi
Też jestem zniesmaczony

A chyba go ogrywałem ?!
też jak kzyhu będę tylko widzem, nie chce mi się trenować
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

.