lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 322 z 822
I kolejna uwaga: kobiety na wszystko mają odpowiedź
Człowiek swoje przeżył :D Ale do seksuologa bardzo mi daleko
Noo to jesteśmy umówieni :D Bedę czekał na swoją "egzekucję"

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Nie tak...kobiety na wszystko mają po kilka odpowiedzi , wybierają sobie jedynie taką która najstosowniejsza do danej sytuacji

No tak...w tym wieku to już Panie ...kres przeżyć prawie ze Twój

Mi blisko, jak coś trzeba to pytaj

Dobsz, w razie czego postaram się być delikatna
hahaha.A tymczasem , mykam z tego tematu :)
Psyche30: Nie tak...kobiety na wszystko mają po kilka odpowiedzi , wybierają sobie jedynie taką która najstosowniejsza do danej sytuacji
I w każdej sytuacji nie idzie kobietom przemówić do rozsądku
W dziale "Seks" bycie na topie użytkowników to juz coś
Liczę na to :D
A ja uciekam do wyrka. Miło było wypić Desperadosa w twoim towarzystwie

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Łoboziu hahahaha, teraz piszę tam sporadycznie, moje pierwsze konto było tam na pierwszym miejscu nie do prześcignięcia ale teraz to....forum podupadło to mozna być dłuuugo w top :D
Och , następnym razem PIJĘ JA a Ty o suchym pysku siedzisz !

Miś na TVP Kultura 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Lady Gaga na koncercie w Barcelonie :

Wiem, że normalność jej nie służy ale w tym przypadku każde odchylenie od normy mogłoby skończyć się bujką :D

TylkoUmysl: Skrócony przykład ze strony o GNM
Jeżeli strach jest ogromny, ale krótkotrwały np. strach przed możliwą stratą pracy po złym zaksięgowaniu kasy (duże manko) + kredyt na mieszkaniu i jeżeli cały czas (kilka godzin) chodzi nam po głowie możliwość wylądowania pod mostem, to nawet jak aktywność konfliktu nie trwała długo (szef po kilku godzinach wyjaśnił sprawę i okazało się że wszystko jest dobrze), to masa konfliktowa jednak była duża i objawy jakie nazwyamy chorobą pojawiają się po kilku godzinach.
Niczego nie neguję, jednak w chwili utraty zdrowia wolę sądzić, że bierze się ono w ramach solidaryzacji z chorymi znajomymi. I to się sprawdza zawsze w moim przypadku. Nigdy 'z kosmosu' nie zachorowałam ;D.
Jakieś odwrócenie kota ogonem sie tutaj pojawiło, nawiązując do szprechającej teorii zachorowań, co nie ?