lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 319 z 822
Kurde może i ja na wypadek bana założę drugie konto bo nie mam 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: relacja live ode mnie z okręgówy:
39min - nadal 0:0. Pogoda nie rozpieszcza, pada deszccz, jest grząsko, stroje zawodników pokryte są warstwą błota
moi jutro grają wyjazd
ale zespoł sie rozpada
bramkarz grw defensywnego gwiazdy wszystkie sie obraziły

tydzień temu prowadzili 2:0 na 15 min przed końcem i przegrali 3:5
ok jakoś sie zgadamy
Konto usunięte: Powiedziałbym Ci Rex, że jemu też powinieneś dać bana, ale nie masz honoru i jaj co udowodniłem, więc nie będę się trudził ;)
też bym ci cos powiedział ..ale może lepiej niech ona Ci sama powie
...Ignorance is bliss...
RexMundi: moi jutro grają wyjazd
ale zespoł sie rozpada bramkarz grw defensywnego
gwiazdy wszystkie sie obraziły
tydzień temu prowadzili 2:0 na 15 min przed końcem i przegrali 3:5
Ahh te uroki kopanej na dole. Ode mnie bramkarz zagrał ostatnie 10min w PP z jakąś B-klasą na ataku i strzelił hat-tricka a drużyna wygrała na wyjeździe 9:0

koniecznie bo jutro banuje kibiców Barcelony
NuTiiiiii: Ode mnie bramkarz zagrał ostatnie 10min w PP z jakąś B-klasą na ataku i strzelił hat-tricka a drużyna wygrała na wyjeździe 9:0
to u nas stoper w tamtym sezonie miał chyba 2 hat tricki - grając jako stoper
dobra paka u nas - ale mentalnośc gwiazdeczek - a na moim niebie jest miejsce tylko dla jednej gwiazdy ! :D
...Ignorance is bliss...
Nie będę w trakcie meczu postował. Umowiony jest dżony z colą na wieczór.
RexMundi: o u nas stoper w tamtym sezonie miał chyba 2 hat tricki - grając jako stoper
dobra paka u nas - ale mentalnośc gwiazdeczek - a na moim niebie jest miejsce tylko dla jednej gwiazdy ! :D

Najlepiej jeszcze jak jest grający trener co wali bramy :D

czuję mocne przetasowanie w fantasy, za dobrze Górnik ciśnie - niech stracą bramkę 

RexMundi: na początku istnienia klubu tak mieliśmy ale to był niewypał bo trenerem był po prostu znajomy z podwórka to wszyscy go zlewali - tera mamy takiego starego dziada - o piłce gada 24 godzi na dobe az sie słuchac odechcewa
A jaka to okręgówa? i jak idzie?
Moi w okręgówce, V liga Słupsk 2 miejsce