lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 320 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Miałam okazję z której nie skorzystałam, chcieli mi kupowac ostatnio ale ktoś mi powiedział wcześniej ze jest do dupy to uznałam ze szkoda kasę wydawać i niech mi biora to normalne , więc Ty próbuj pierwszy

Psyche30: Miałam okazję z której nie skorzystałam, chcieli mi kupowac ostatnio ale ktoś mi powiedział wcześniej ze jest do dupy to uznałam ze szkoda kasę wydawać i niech mi biora to normalne , więc Ty próbuj pierwszy
Wiesz też słyszałem takie opinie, że jest do dupy ale jak nie skosztuję to się nie upewnię :D
Jak dobrze, że Biedronka lubi Desperadosa i niskie ceny

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Wiertlo92: Wiesz też słyszałem takie opinie, że jest do dupy ale jak nie skosztuję to się nie upewnię :D
Jak dobrze, że Biedronka lubi Desperadosa i niskie ceny
Jedno można zdegustować

A co? Znów jest w jakiej promocji? Dawno w biedronce nie byłam , to by mnie zmotywowało do przejścia się na peryferie mego "miasta"

Psyche30: A co? Znów jest w jakiej promocji? Dawno w biedronce nie byłam , to by mnie zmotywowało do przejścia się na peryferie mego "miasta"
Oj promocja Desperadosa jest od początku wakacji i do dziś cieszy się niskimi cenami :D Tylko piwo 0,4l dawają za nie całe 3zł :D A za 3 piwa w takim kartonowym koszyczku 8,89zł. Nic tylko korzystać
Jak najszybciej zdrowieć i smarować do Biedronki :D
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."