lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 253 z 822
Wiertlo92: Nie lubię takich oficjalnych stwierdzeń :D Dawid jestem
Jak Tolkien? :) I wcale nie wyrzucili tylko Cię odsunęli na bok na moment :D
Miło, Patrycja jestem.
Niestety książka którą zamówiłam przepadła jakoś i jej nie dostałam, a teraz miałam inne zajęcia, ale przed wyjazdem zamówię jakąś inną :) No i wróciłam do Martina jakoś, dokończyłam połówkę już 4 tomu. :) A Ty jak z czytaniem? Ignorowanie bywa irytujące

Konto usunięte: wyobrażasz sobie Wlazłego atakującego z drugiej linii ze środka ? to będzie porażka! ;D
"Półtora roku temu zaliczył nawet debiut na tej pozycji w PlusLidze. Pod nieobecność kontuzjowanych kolegów z konieczności zagrał z AZS Politechniką Warszawa i został wybrany na najlepszego gracza."
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: wyobrażasz sobie Wlazłego atakującego z drugiej linii ze środka ? to będzie porażka! ;D
No centralnie. A powiem Ci, że jak Wlazły grał u nas dla hospicjum to jeden koleś(amator) wykupił udział w meczu gwiazd właśnie i serwował placka takiego na Mariusza a ona na 5 serwów 3 razy mu uciekła z czego 2 gdzieś pod trybuny...
bomby były dwie, ale niestety z naszej ligi do rosyjskiej ech
nie ma opcji ;D
Enkido: "Półtora roku temu zaliczył nawet debiut na tej pozycji w PlusLidze. Pod nieobecność kontuzjowanych kolegów z konieczności zagrał z AZS Politechniką Warszawa i został wybrany na najlepszego gracza."
wiem o tym, ale nie każdy mecz oglądam. a na pozycji atakującego grał nawet Możdżonek.
Konto usunięte: No centralnie. A powiem Ci, że jak Wlazły grał u nas dla hospicjum to jeden koleś(amator) wykupił udział w meczu gwiazd właśnie i serwował placka takiego na Mariusza a ona na 5 serwów 3 razy mu uciekła z czego 2 gdzieś pod trybuny...
no zobaczymy jak mu pójdzie..
U mnie wreszcie ruszyło się z czytaniem. I bardzo mnie wciągnęło a jestem gdzieś tak niedługo na półmetku ;) Powiem ci, że każdy rozdział jest hmm widowiskowy i pełen przygód :)
A to przez Łukasza wszystko :D
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Mój brat jest wielkim fanem NBA i dzięki niemu coś tam czaję :D
LA ładnie się wzmocniło Howardem i Nashem :D
Konto usunięte: wiem o tym, ale nie każdy mecz oglądam. a na pozycji atakującego grał nawet Możdżonek.
a ostatnio Muserskij w finale z srodkowego na atakującego i spisał się swietnie :D
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Wiertlo92: U mnie wreszcie ruszyło się z czytaniem. I bardzo mnie wciągnęło a jestem gdzieś tak niedługo na półmetku ;) Powiem ci, że każdy rozdział jest hmm widowiskowy i pełen przygód :)
Super. :D Zawsze mam jakąś głupią osobistą satysfakcję jak się komuś to podoba, jakbym sama była tego autorką. ;D Czekam na relację z ostatniej sceny. ^^
Czemu?

Co sie dzieje?