lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 252 z 822
Mówię na naszym podwórku :D Na europejskich salonach to wiadomo patriotyzm :D
http://www.youtube.com/watch?v=5KcRl1p2waM
Przy tym mam ciarki normalnie

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: teraz kto wie jak to będzie, bo głupi Nawrocki chce przestawić Wlazłego na pozycję przyjmującego
Nawet przez chwilę się ucieszyłem
ale potem już beka z tego :D Wiesz dla mnie to jest nie do przyjęcia, zmiana atakującego z najwyzszej półki na przyjmującego bo Nawrocki ma te swoje widzimisie. Zobaczymy jak to będzie.
Wiertlo92: Nawet przez chwilę się ucieszyłem ale potem już beka z tego :D
Wiesz dla mnie to jest nie do przyjęcia, zmiana atakującego z najwyzszej półki na przyjmującego bo Nawrocki ma te swoje widzimisie. Zobaczymy jak to będzie.
z przyjęcia na atak to jeszcze, ale nie z ataku na przyjęcie lol. Nawrocki jest głupcem i to się na nim odbije. Piechocki powinien już dawno iść po rozum do głowy, wypieprzyć go i zatrudnić jakąś trenerską sławę
Konto usunięte: jak pomyślę o ostatnim finale LM i błędzie sędziego przy decydującej piłce to jeszcze mną trzęsie ;D
Taa, po ataku Winiara bodajże. Pamiętam.
Ale nikt nie przebije te sytuacji, gdy sedziowie stolikowi liczyc do 25 nie potrafili :D Potem to już sam kabaret :D
Tzw ballady. Można przy tym odpłynąć

Bądźmy szczerzy, Wlazły na 4 strefie nie będzie taki widowiskowy jak z 1-2.
Przez to liga straci na atrakcyjności jeszcze bardziej bo Wlazły i Grozer to były bomby plusligi.
Bartman nie ma takiej pary z prawego jak Mariusz.
Przez to liga straci na atrakcyjności jeszcze bardziej bo Wlazły i Grozer to były bomby plusligi.
Bartman nie ma takiej pary z prawego jak Mariusz.

;D