lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 247 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dlaczego np enkido nie widzę nigdy jak do mnie wbija w ogólnym podglądaczu? Mimo że też mam gfiasdkę, a widzę go jedynie w tych podglądaczach pod zdjęciami małymi, wiesz o co kaman? Zresztą nie tylko z nim tak jest.
Tak z czystej ciekawości bym chciała wiedzieć :D
Psyche30: Dlaczego np enkido nie widzę nigdy jak do mnie wbija w ogólnym podglądaczu? Mimo że też mam gfiasdkę, a widzę go jedynie w tych podglądaczach pod zdjęciami małymi, wiesz o co kaman? Zresztą nie tylko z nim tak jest.
Tak z czystej ciekawości bym chciała wiedzieć :D
Teoretycznie powinnaś go widzieć ( przywilej gwiazd), a czemu nie widzisz nie wiem.
A on Cię widzi w ogolnym ? Jakieś widocznie niedopracowanie, albo jak pisałam sama nie wiem, dzisiaj nic nie wiem jakby co. I za dużo nie wiem nie wiem, wiem.

Psyche30: On tak, widocznie jak mówisz jakieś niedopracowanie ...ba, teraz skojarzyłam że miałam też tak z osobami bez gwiazd, były widoczne pod zdjęciem a w ogólnym nie.
Najważniejsze że ja wszystkich widzę :D.
Jak masz Rafała pod ręką, albo Antszeja to sie im zapytaj, nie chce mi się znów opowiadać, a już na pewno nie tutaj :).