lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 246 z 822
to ja bym musiał wtedy zwiększyć sobie pakiet żeby mieć ten kanał

Konto usunięte: u mnie w UPC jest , jak tam na platformach cyfrowych i w innych kablówkach to nie wiem , ale nadają też przez satelitę więc każdy kto ma antenę to obejrzy bo to jest kanał FTA
no, ale to jest cholernie śmieszne, skąd wgl ten pomysł

"och cóż za niechrześcijańskie zachowanie wyklętego przez kościół papieski anglika, na boisku w Warszawie naszej świętej ziemi która przelała tyle krwi za wiarę toczy się zacięty bój." kibicujmy naszym bo z nami jest Bóg . pokonajmy szatańskiego pomiota
...Ignorance is bliss...
Widzę jak mnie nie ma to tu sandałem wieje 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Straszna, jakbyś się pojawił to zaraz by się tłoczniej pewnie zrobiło

Ponoć wyglądam jakbym laskę komuś robiła jak to jeden stweirdził

Powiedz mi jak robisz ten myk że Cię nie widzę w ogólnym podglądaczu a widać Cię jedynie pod zdjęciami w podgladaczu? Ja też tak chcę

Wątpię, mało kto pewnie z tamtejszych mnie kojarzy :P
Ja tak tego nie widzę :)
Psyche30: Powiedz mi jak robisz ten myk że Cię nie widzę w ogólnym podglądaczu a widać Cię jedynie pod zdjęciami w podgladaczu? Ja też tak chcę
Ustawienia -> Ogólne -> Podglądacz -> Kto może widzieć Twoje odwiedziny: nikt (za wyjątkiem gwiazd i osób z wykupioną dodatkową usługą)
Byś się zdziwił pewnie

To znak ze nie masz chorych fantazji

Enkido: Ustawienia -> Ogólne -> Podglądacz -> Kto może widzieć Twoje odwiedziny: nikt (za wyjątkiem gwiazd i osób z wykupioną dodatkową usługą)
Nie no, to to mam, kwestia jest taka ze Ty masz gwiazdę i ja, jak ja wejdę do Ciebie to mnie zobaczysz w podglądaczu nawet jak będę ukryta, a Ty mi się nie wyświetlasz a powinieneś takze, masz moda gdzieś czy co?
Może, ale się o tym nie przekonam
No nie mam, po prostu seksowna poza z przekrzywionym delikatnie biodrem i nieznacznie wypiętym tyłeczkiem. Szkoda, że nie idzie zobaczyć tego foto w powiększeniu
Psyche30: Nie no, to to mam, kwestia jest taka ze Ty masz gwiazdę i ja, jak ja wejdę do Ciebie to mnie zobaczysz w podglądaczu nawet jak będę ukryta, a Ty mi się nie wyświetlasz a powinieneś takze, masz moda gdzieś czy co?
Wejdź na mój profil po zaznaczeniu tej opcji to Ci powiem czy widzę