lista tematów
Cechy charakteru i osobowości faceta atrakcyjnego w waszych oczach kobiety? strona 2 z 2
Hej dziewczyny/;)Pytanie skierowanie jest głównie w waszą strone. NAjlepiej wymieńcie cechy i uzasadnijcie podajac przyklady z życia.Liczę na kreatywne i szczere odpowiedzi. Macie pole do popisu i wykazania sie. Buziaki <3
Konto usunięte: Dlaczego same kobiety? To już facet nie może wypowiedzieć się? Przecież tu nie ma żadnej wielkiej zagadki, to nie wyższa matematyka, odpowiedź jest oczywista. Pewność siebie. Już niejednokrotnie przekonałem się. Pewność siebie potrafi naprawdę zrobić różnicę. Nie mylić z przesadną pewnością siebie połączoną z chamstwem.
Poczucie humoru. Również ma ogromne znaczenie. Spraw, żeby kobieta zaczęła się śmiać (byle nie z ciebie), a plusujesz w bardzo dużym stopniu.
Empatia. Pokaż jej, że nie mówisz cały czas o sobie. Pytaj, zainteresuj się nią, jej życiem, problemami, a powoli możesz wybierać miejsce na wasze spotkanie.
Ogólnie rozumiana zaradność. Jeśli potrafisz sobie dać radę w życiu, problemy codzienności to nie dla ciebie Kilimandżaro, dodatkowo - przy okazji pomożesz jej przypadkiem z czymś, z czym ma problem, kolejny duży plus.To odnośnie tych "normalnych". Na "nienormalnych" nie znam się, nie wchodziłem w relacje i nie zamierzam, nawet nie chce mi się wymyślać.
Dziekuje za rzetelna wypowiedz 👏 podpisuje sie pod tym co napisales xd dodalbym tez ze kultura i zachowanie dzentelmenskie w cenie jest rowniez 🏆
Konto usunięte: Dlaczego same kobiety? To już facet nie może wypowiedzieć się? Przecież tu nie ma żadnej wielkiej zagadki, to nie wyższa matematyka, odpowiedź jest oczywista. Pewność siebie. Już niejednokrotnie przekonałem się. Pewność siebie potrafi naprawdę zrobić różnicę. Nie mylić z przesadną pewnością siebie połączoną z chamstwem.
Poczucie humoru. Również ma ogromne znaczenie. Spraw, żeby kobieta zaczęła się śmiać (byle nie z ciebie), a plusujesz w bardzo dużym stopniu.
Empatia. Pokaż jej, że nie mówisz cały czas o sobie. Pytaj, zainteresuj się nią, jej życiem, problemami, a powoli możesz wybierać miejsce na wasze spotkanie.
Ogólnie rozumiana zaradność. Jeśli potrafisz sobie dać radę w życiu, problemy codzienności to nie dla ciebie Kilimandżaro, dodatkowo - przy okazji pomożesz jej przypadkiem z czymś, z czym ma problem, kolejny duży plus.To odnośnie tych "normalnych". Na "nienormalnych" nie znam się, nie wchodziłem w relacje i nie zamierzam, nawet nie chce mi się wymyślać.
Dzieki ale czekam na wypowiedzi kobiet:P
Konto usunięte: Pewność siebie. Już niejednokrotnie przekonałem się. Pewność siebie potrafi naprawdę zrobić różnicę. Nie mylić z przesadną pewnością siebie połączoną z chamstwem.
Ogólnie rozumiana zaradność. Jeśli potrafisz sobie dać radę w życiu, problemy codzienności to nie dla ciebie Kilimandżaro, dodatkowo - przy okazji pomożesz jej przypadkiem z czymś, z czym ma problem, kolejny duży plus.
Plusik. Szkoda, że usunąłeś konto.
zaradność życiowa - umiejętność obsłużenia siebie czyli ugotować coś do jedzenia nikt nie wymaga master chefa , prania prasowania czy sprzątaniu , pomoc kobiecie piszę tu o typowym otwieraniu ogórków ,
dystans do siebie - facet sztywny jak kij odszczotki nie jest aktualnie mile widziany ,
szacunek - rodzicom kobiecie dziecku czy znajomym,
umiejetne rozporządzanie pieniedzmi
Przede wszystkim szczery i prawdomówny - kłamców nie zdzierżę.
Kulturalny - na wszystko jest czasi miejsce ale kulture i powage również.
pracowitość a nie lezenie tylko z piwkiem na kanapie.
wziac: RudeImagination20: Hej dziewczyny
RudeImagination20: NAjlepiej wymieńcie cechy i uzasadnijcie podajac przyklady z życia.
zaradność życiowa - umiejętność obsłużenia siebie czyli ugotować coś do jedzenia nikt nie wymaga master chefa , prania prasowania czy sprzątaniu , pomoc kobiecie piszę tu o typowym otwieraniu ogórków ,
dystans do siebie - facet sztywny jak kij odszczotki nie jest aktualnie mile widziany ,
szacunek - rodzicom kobiecie dziecku czy znajomym,
umiejetne rozporządzanie pieniedzmi
Przede wszystkim szczery i prawdomówny - kłamców nie zdzierżę.
Kulturalny - na wszystko jest czasi miejsce ale kulture i powage również.
pracowitość a nie lezenie tylko z piwkiem na kanapie.
Dxiekuje to rzetelna odpowiedz a mnie ciekawivjeszcxe jedna rzecz..
Jak rozmawiam z kobietami to mowia , ze facet musi "miec to cos" .. Czym tak naprawde to cos jest? 😁
Dla mnie w świecie równowagi , jeżeli ktokolwiek stawia komuś jakieś kryteria to pierw powinien baczyć czy aby sam spełnia oczekiwane postulaty , bo nie można oczekiwać od kogoś więcej niż od siebie , ponieważ to już próba znalezienia energetycznie podporządkowanego jelenia .
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
XxXxP4R4NORMALxXxX: Dla mnie w świecie równowagi , jeżeli ktokolwiek stawia komuś jakieś kryteria to pierw powinien baczyć czy aby sam spełnia oczekiwane postulaty , bo nie można oczekiwać od kogoś więcej niż od siebie , ponieważ to już próba znalezienia energetycznie podporządkowanego jelenia .
Madrze powiedziane ;P
Ale wymienionych cech nie widze ;D