Cechy charakteru i osobowości faceta atrakcyjnego w waszych oczach kobiety? strona 1 z 2
Większość kobiet kompletnie nie zdaje sobie sprawy z tego, że są one zazwyczaj w tzw "poligamicznych związkach odłożonych w czasie". Zakładają, że były w związku przez miesiąc lub dwa z jakimś atrakcyjnym mężczyzną, a tak naprawdę ten mężczyzna miał ją tylko dla seksu przez ten czas, przed nią przez chwilę miał inną, potem miał jej koleżankę, potem kolejną itd.
Na jednego bardzo atrakcyjnego mężczyznę przypada bardzo wiele kobiet. Tym samym wiele jest kobiet, które były tylko przejściową zabawą dla kogoś atrakcyjnego. Najczęściej one oceniają na fotce (ocena od 1/10 do 4/10 najmniej atrakcyjnych facetów większość, a od 8/10 do 10/10 najatrakcyjniejszych i najprzystojniejszych facetów) Kobiety większość mężczyzn oceniają... negatywnie. Skutkuje to tym, że większość kobiet umawia się na randki z mniejszością facetów. Większość kobiet wybiera atrakcyjniejszy, najprzystojniejszych i najbogatszych facetów. Wynika, że zdecydowana większość kobiet umawia się z najprzystojniejszą mniejszością facetów. Najczęściej oceniają 95% - wygląd, 5% - charakter.
Dziekuje za zangazowanie w wątek.
Prosilbym jednak aby to same kobiety się wyoowiadaly bez nowych watkow bo wypowiedz @sarox nadaje się na zupelnie niwy watek.
No posluchałam jej do 3pkt.bardzo ceni sobie kase..ale czy ona ma to samo do zaoferowania prócz wyglądu? Wlasna firma itd..? Starszy o 10 lat? Kobieta która jest ustawiona finansowo nie szuka opiekuna do lelania, który da jej wszystko na tacy. Widać ze jest niedojrzała z przerośniętym EGO.
😁😁😁😁😁😁😁
[quote=RudeImagination20]Hej dziewczyny/;)Pytanie skierowanie jest głównie w waszą strone. NAjlepiej wymieńcie cechy i uzasadnijcie podajac przyklady z życia.
Nie ma byc typowym Januszem ktory robi z kobiety niewolnice i najlepiej jakby niańczyła go 24,h
Wiekszosc facetów robi dobie z kobiety drugą mamę.. u mnie to nie wypali.
Dzieki za komentarz 👏🏆
Licze na rzetelna wypowiedz xd
Dlaczego same kobiety? To już facet nie może wypowiedzieć się? Przecież tu nie ma żadnej wielkiej zagadki, to nie wyższa matematyka, odpowiedź jest oczywista.
Pewność siebie. Już niejednokrotnie przekonałem się. Pewność siebie potrafi naprawdę zrobić różnicę. Nie mylić z przesadną pewnością siebie połączoną z chamstwem.
Poczucie humoru. Również ma ogromne znaczenie. Spraw, żeby kobieta zaczęła się śmiać (byle nie z ciebie), a plusujesz w bardzo dużym stopniu.
Empatia. Pokaż jej, że nie mówisz cały czas o sobie. Pytaj, zainteresuj się nią, jej życiem, problemami, a powoli możesz wybierać miejsce na wasze spotkanie.
Ogólnie rozumiana zaradność. Jeśli potrafisz sobie dać radę w życiu, problemy codzienności to nie dla ciebie Kilimandżaro, dodatkowo - przy okazji pomożesz jej przypadkiem z czymś, z czym ma problem, kolejny duży plus.
To odnośnie tych "normalnych". Na "nienormalnych" nie znam się, nie wchodziłem w relacje i nie zamierzam, nawet nie chce mi się wymyślać.