Mam 177 cm wzrostu i nie umiem przez to znaleźć dziewczyny.Czy ktoś był lub ma podobny przypadek?
Niski wzrost a problem znalezieniem dziewczyny strona 2 z 2
Pogodziłem się już z tym ,że nie znajdę dziewczyny.Nie będę się męczył i ciągle spełniał wymagań czyiś jakich w ogóle nie spełnię co jest właśnie niemozliwe.
I tak Ukrainki są lepsze od Polek. Dla mnie optymalny wzrost to 175cm. Niektóre kobiety mają wymagania. Grube księżniczki, a wymagania z kosmosu. Ale same nie prezentują się dobrze nie mówiąc o charakterze. Mężczyźni szukają porządnych dziewczyn. Zresztą p0lki są zepsute. Zwykłe kłody w łóżku, z fochami i samymi wymaganiami. Rada dla mężczyzn. Jak się spotkasz z delikwentką, zwróć uwagę jaki ma stosunek do pieniędzy, twojego statusu, a co do wyglądu to proponuję randkę na basenie. A jak jakaś ci powie typu "Ale jesteś niski", "Masz kompleksy", "Masz problem hehe", to olać p0lek. P0lek to ku... Jak będzie potrzebowała pomocy od ciebie, to nie pomagaj i olać ją niech same sobie poradzą.
Część jestem z hamburga i chętnie poznam jakąś fajną kobiete z miłą chęcią zapraszam i prosze się nie wstydzić :D
Kobiety czerpią siłę głównie z atencji zarówno w życiu wirtualnym jak i rzeczywistym próbują się otoczyć uwagą jaknajwiększej ilości samców w celu osiągnięcia korzyści materialnych , gdzie docelowo skupiają się na samcach Alfa , który zapewni księżniczce stabilizację finansową albo awans zawodowy , więc wystarczy nauczyć się kobiety ignorować i zakończyć epokę gentelmenów i nosicieli dla pasożytów , którym nic się w życiu nie chcę robić i szukają tylko naiwnego jelenia którego kosztem będą mogły funkcjonować oszczędzając się kosztem drugiego istnienia i pozostawić je sobie same , niech sobie radzą na swoich stanowiskach pracy i w życiu osobistym , a wtedy się okaże kto tu jest bardziej zaradny , a kto jest zdesperowany i słabszy :)
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .