Szukam faceta w teorii bo w praktyce chyba będzie ciężko. Wymagań nie mam za wiele tak aby nie spaść z papucia na laćka. Jako matka i osoba pracująca która ma stabilny grunt pod nogami, szukam mężczyzny w którym będę mogła znaleść partnera. Nie chce faceta utrzymywać w żaden sposób bo to jest pasożytnictwo. Moje wymagania chyba nie są zbyt wielkie, dobre wygodne auto, zarobki na poziomie minimum 14 tys, i uszanowanie i wspieranie mnie w moich pasjach. Do tego minim 180 cm wzrostu,brunet i dobrze zbudowany, żebym to nie wyglądało jak Flip i Flap. Ciekawe ilu facet by spełniło minimalne wymogi jakie stawiam. Tak tak panowie zaraz będzie że materialistka - no nie bo kto by chciał z mieszkania przenieść się do kartonu?
Hipotetycznie szukam faceta strona 1 z 4
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Mogę ocenić jak większość tu? Normalnie mam wrażenie że pracujesz w kołchozie na strefie 😆 iLove 😂 wybacz musiałam tak jak 97% tu 😌
Я удалю secret chat
Hmm w ogóle dlaczego same miodki piszą. Nie ma tu normalnych facetów którzy nie boją się że kobieta pracuje? I że ma kasę? Eh same wszczekańce w necie a tak to gołodupce 🤣
Я удалю secret chat
I dupa wiedziałam że tu nie znajdę faceta spełniającego minimum wymagań :/ ta rozpacz
Я удалю secret chat
Nie bój się na takiego leszcza żadna nie poleci. A poza tym prostacką osobą możesz nazwać siebie bo ja innych nie obrażam, a ty mnie i owszem. Chciałam ci jeszcze napisać że kodeks karny tu też obwiązuje i art 216 więc uważaj na słowa syneczku
Я удалю secret chat
Lisek widzę że wyłapałeś w punkt o co chodziło w tym poście. 🙃 kolega widocznie chciał wygwiazdorzyć no i kurde wyszła klapa i nawet brokat mu nie pomógł. Jedyna szkoda że żaden facet na mą miarę się nie odezwał ;(
Я удалю secret chat
Dzieci też się do tego zaliczają ? :D
Seicento!!!!
Pikuś XD
gotowanie pranie prasowanie trzepanie dywanów ? :D
Ja bym tego pasją nie nazwał XD
Mówisz szukasz rycerza XD
To nie wymogi tylko jakieś herezje XD
Gradek przecinek Ci się pomyl. Mówimy o zarobkach minimum 14 tys zł brutto miesięcznie 😆 sejczento to jak tico 😆 tam nie wejdzie nawet fotelik mojego syna. Dziecię swoje mogę utrzymywać. W końcu rozłożyłam nogi bo chciałam. I czemu mówisz że herezje. Kurde ja w kosmosie nie żyje no.
Я удалю secret chat
14tysięcy to przynajmniej tą jedynke na początku wykasuj pkus twoja wypłata i 500+ I da się wyżyć XD . Prędzej w lotka wygeasz jak znajdziesz chłopa tyle zarabiającego.
W lotka nie wygrałam ale kasa mi się musi zgadzać :) za mniej nie ma szans xD a 4 to wybacz nawet ja więcej przyniosę, od faceta nie wymagam cudów 3x więcej niż kobieta i przypomnę 500+ jest dziecka nie rodziców, mój swoje ma na koncie.
Я удалю secret chat
np. byle jaki prawnik który ma uprawnienia do tego by bronić i reprezentować cię w sądzie, taki od najprostszych spraw bierze ok. 3000 zł a ma takich w miesiącu 50 - 80 wiele z nich prawdopodobnie za dużo większe pieniądze, z resztą podobnie się temat ma w innych pokrewnych zawodach związanych z prawem np. komornicy. A ci od stycznia tego roku mają dochodową bajkę.
No ale nie zamykajmy się na prawie, są też lekarze, mowa o tych którzy udzielają swoje usługi prywatnie, albo informatycy senior developerzy kodu pracujący w dobrych corpo IT. Dla tych ludzi te czternaście tysi. to śmiech.
Aaaaaa i bym zapomniał, pracuję dla banku spółdzielczego, prezes mojego banku zarabia +\- 60 000 PLNów miesięcznie a takich prezesów w polsce jest ok. 50-ciu
Tak więc nie trzeba być BOOOGOLEM by zarabiać dużo więcej niż najniższa krajowa ale przez Ciebie temat o "hipotetycznych szukaniu faceta" zamienił się na omawianiu dochodowych stanowisk pracy, w sumie to @anfet4minka potraktuj mój post jako "hipotetyczny poradnik gdzie szukać faceta" bo wiesz, prawdopodobnie ludzie z tego pułapu finansowego raczej nie zaglądają na fotkę com i większość jest pewnie ZAJĘTA Ale hipotetycznie kobietko próbuj. Wszak willa z basenem jest lepsza od kartonu, tak mi się wydaje nie wiem, nie znam się