Szukam faceta w teorii bo w praktyce chyba będzie ciężko. Wymagań nie mam za wiele tak aby nie spaść z papucia na laćka. Jako matka i osoba pracująca która ma stabilny grunt pod nogami, szukam mężczyzny w którym będę mogła znaleść partnera. Nie chce faceta utrzymywać w żaden sposób bo to jest pasożytnictwo. Moje wymagania chyba nie są zbyt wielkie, dobre wygodne auto, zarobki na poziomie minimum 14 tys, i uszanowanie i wspieranie mnie w moich pasjach. Do tego minim 180 cm wzrostu,brunet i dobrze zbudowany, żebym to nie wyglądało jak Flip i Flap. Ciekawe ilu facet by spełniło minimalne wymogi jakie stawiam. Tak tak panowie zaraz będzie że materialistka - no nie bo kto by chciał z mieszkania przenieść się do kartonu?
lista tematów
Hipotetycznie szukam faceta strona 2 z 4
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Lisku dziękuję Ci za uświadomienie kolegi :) o zawodach. Nie jest żadną tajemnicą że mam męża programistę pracującego w korpo, stąd z papucia na laciek, i kartonik. Zakres mojej edukacji to też prawo :P i tam nie szukam bo to szczury wyjadacze. xD
Я удалю secret chat
To ja to wiem dla tego jej sarkazm jest nad wyraz wygórowany nie mówię że nie możliwy ale na pewno wygórowany XD Tak czy inaczej ponoć kasa się nie liczy tylko wnętrze człowieka a może inni mają na myśli wnętrze portfela hmy
A już myślałem że chodzi o tych co pracują w państwowych urzędach typu urząd gminy XD Na pewno sobie to gdzieś zapisze XD
No jak jakas laska dorwie tak zarabiającego faceta to nie odda bez walki XD
To uczucie spaliła ci się willa ocalał tylko basen...to uczucie spalił ci się karton pod mostem ocalała rzeka XD
Konto usunięte: Ja i wszyscy z forum będziemy ci kibicować i silno trzymać kciuki abyś trafiła na jakiegoś fajnego nie koniecznie szejka XD
Gradziu wszyscy wiemy, że znalezienie tu pana z moja pensją będzie graniczyło z cudem, większość rozbija się tu na koszt podatnika 20 letnim audi tudzież bemką (przyznaje 2 razy dałam serduszko bo mieli zdjęcie z moją miłością e36 20 paro letnią)
Nie musisz mi kibicować no chyba że w pilnowaniu mężą, chociaż jego zawsze da się znaleść - jest tam gdzie wifi sięga lub lte :P
Я удалю secret chat
Grunt to nie tracić nadziei XD
Nie znam się na autach nie kręcą mnie XD
anfet4minka: Nie musisz mi kibicować no chyba że w pilnowaniu mężą, chociaż jego zawsze da się znaleść - jest tam gdzie wifi sięga lub lte :P
Hehe a wie że chcesz go wymienić na inny model ?:D hehehhe
Czyli to PEŁNA HIPOTETYCZNA sytuacja nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością XD W takim razie GIT majonez i frytki XD
Tez nie mam widać masz MĄDREGO męża XD Szanuj go za to
Uwielbiam fryteczki z majonezem domowej roboty
Tu byś mi mógł dogodzić
Chyba nie sądziłeś że polecę na "pokaż szparkę", jestem dziwadłem dość sporym i ze sporymi wymaganiami aczkolwiek no bez przesady. Każdy w życiu ma swoje marzenia i dąży do celu. Dla jednych to przeżyć do ostatniego, d;la innych wakacje na bajorce, inni chcą być szczęśliwi, jeszcze inni zdrowi, jedni chcą mieć kasę inni władze. Trzeba było w odpowiednim czasie znaleźć swoje miejsce
Я удалю secret chat
Я удалю secret chat
No jak po co? Żeby mnie wspierał, pocieszał w trudnych chwilach, żeby mnie zadowalał intelektualnie, może lubisz sam ze sobą ciągle rozmawiać, ale czasem trzeba z kims innym :> I całkiem prozaicznie żebym mogła pić na imprezach i żebym miała się do kogo czasem przytulić.
Я удалю secret chat
czy kwota którą podałaś, może wynosić tyle plnów lecz po przewalutowaniu? czy obce waluty są akceptowane? wiesz, moze jakis zagraniczniak bedzie chciał się zgłosić.