Czy tacy w ogóle jeszcze sa czy wyginęli jak dinozaury?
Ja mam taką duszę więc może to ty ?
lista tematów
Pogadam z romantykiem strona 3 z 3
W tym momencie przypomniał mi się profesor anatomi pytając czy penis to kość czy mięsień. Jedna ze studentek krzyczy kość druga mięsień. Na to profesor mówi. Tak to mięsień a pani się tylko wydawało że kość
Konto usunięte: W tym momencie przypomniał mi się profesor anatomi pytając czy penis to kość czy mięsień. Jedna ze studentek krzyczy kość druga mięsień. Na to profesor mówi. Tak to mięsień a pani się tylko wydawało że kość
Nie wysilaj sie przekonywac mnie na siłę, ze mi sie cos wydaje, bo to się mija z celem. Ma MNIE odpowiadac , a nie komus innemu. Tyle w temacie
Rozmowa polega na wymianie poglądów. Czy się zgadzamy z tym czy nie wyciągamy wnioski na końcu. Monolog to nie rozmowa
Jeżeli masze poglądy na istnienie ideału się różnią to nie jest powód do tego żeby pisać że jestem głupi. Tylko to świadczy o kulturze osobistej. Gratuluję
Konto usunięte: Jeżeli masze poglądy na istnienie ideału się różnią to nie jest powód do tego żeby pisać że jestem głupi. Tylko to świadczy o kulturze osobistej. Gratuluję
Nie napisalam ze jestes głupi. Czytaj ze zrozumieniem 😜. Głupim jak najbardziej dla mnie jest wmawianie komus, ze Ty wiesz lepiej jaki jest mój mąż ( nieidealny).
Może mnie źle zrozumiałaś. A o twoim związku nic nie pisałem. Twierdzę tylko że nie ma i nigdy nie było idealnych facetów. W związku chodzi tylko o dopasowanie. Duchowe jak i fizyczne
Konto usunięte: Może mnie źle zrozumiałaś. A o twoim związku nic nie pisałem. Twierdzę tylko że nie ma i nigdy nie było idealnych facetów. W związku chodzi tylko o dopasowanie. Duchowe jak i fizyczne
Konto usunięte: A ja Ci tlumacze, ze dla MNIE JEST IDEAŁEM i nie wiem po co na siłę chcesz mi wmawiac swoje racje.
Koniec