Powiedźcie czy jest możliwe spotkanie kogoś tutaj na spotkanie,spacer rozmowę a nie odrazu seks.
Spotkanie
Ja tu poznałam osoby, z którymi klikam BEZ PODTEKSTÓW blisko 2 lata, wiec uwazam, ze mozna tu trafić na wartościowe osoby i przenieść taką znajomośc w real.
Można,ale sparzyć też się mozna. Czasami to nawet zniechęca do tego portalu, ale warto być wytrwałym... Pozdrawiam.
W tym wieku to juz blisko do etapu, kiedy bedziesz szukać kogoś, kto daje radę dobrze przebolcować zamiast tylko gadać...
Oj w przypadku konkursu na towarzysza niedoli w pewnym momencie zaczyna mieć.
Powiedzmy, ze co zrobisz jak miska olejowa mokra, a lewarek nie działa bo przerdzewiał.
No juz naprawde nie przesadzaj, bo nie wiek swiadczy o dojrzalosci itd.Uwazasz, ze kobieta w pewnym wieku tylko bolca potrzebuje i do niczego innego sie nie nadaje ?
Ja tu piszę o bardziej przyziemnych sprawach.
Ona leży, jemu leży, ona rechocze.
Raczej o tym, że w pewnym wieku ten bolec staje się towarem cokolwiek deficytowym.
Miałem nie wychodzić przed szereg więc
Dupa i cycki
A co do toku myślenia, ja przynajmniej zdaję sobie sprawe z wpływu lat na możliwości bolcowania :P
Ja tez sobie zdaję i na tej podstawie współczuje, ze w Twoim przypadko tak to musi wyglądac..
I ze dla Ciebie tylko bolcowanie ma sens w zyciu.