DAFFOVER
DAFFOVER
  4 kwietnia 2019 (pierwszy post)

prosze oszczere odp

Avatar użytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  9 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: ważne są dla nich tylko korzyści materialne , i to m.in miałem na myśli .

Nie dla wszystkich kobiet. Jak poznałam męża zarabialiśmy podobnie. Po ślubie na moja prośbę zrobiliśmy rozdzielność majątku. Teoretycznie nie mam prawa do jego kasy, w praktyce jedno z kont mamy wspólne. Nie ma dla mnie większego znaczenia kasa, tak samo jak dla moich przyjaciół. Może znam inne osoby.

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

GhostRider888
GhostRider888
  11 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: Nie dla wszystkich kobiet. Jak poznałam męża zarabialiśmy podobnie. Po ślubie na moja prośbę zrobiliśmy rozdzielność majątku. Teoretycznie nie mam prawa do jego kasy, w praktyce jedno z kont mamy wspólne. Nie ma dla mnie większego znaczenia kasa, tak samo jak dla moich przyjaciół.

Rozdzielność majątkowa i to ze strony Kobiety ? Dobry ruch , chociaż jak kasa nie ma dla ciebie znaczenia , to po co chciałaś ją ustanowić ?... :P .

anfet4minka
anfet4minka: Może znam inne osoby.

A może wydaje ci się , że je znasz , gdyż ludzie potrafią dobrze udawać wszelkie zachowania dla osiągnięcia własnych celów , a szczególnie panie...
Avatar użytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  11 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: A może wydaje ci się , że je znasz , gdyż ludzie potrafią dobrze udawać wszelkie zachowania dla osiągnięcia własnych celów , a szczególnie panie.

Zależy jakich masz znajomych. Ja za tych bliskich jestem pewna.

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.