prosze oszczere odp
lista tematów
Jaki typ Faceta podoba sie kobieta chodzi o wyglad i charakter strona 1 z 2
Wygląd: łysy może być, umięśniony, dobrze zbudowany, w nienagannym ubiorze,wysoki,najlepiej po wojsku
Charakter: troskliwy, uczuciowy, rozumiejący potrzeby swojej kobiety, ciepły czuły. zaradny, komunikatywny, przyjacielski,
Ups to opis mojego męża
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
O odezwała się pani od mundurowego... , Ja nie mam kompleksu portfela , gdyż w przeciwieństwie do nie których ja zdaje sobie sprawę , iż nie dzięki pieniądzom oddycham i nie jest w ich możliwości ocalić życie , no ale cóż skoro pani nie ma kompleksu portfela , to czemu nie ożeniła się pani np. że zwykłym szarym sprzedawcą ?? :)...
Konto usunięte: O odezwała się pani od mundurowego... , Ja nie mam kompleksu portfela , gdyż w przeciwieństwie do nie których ja zdaje sobie sprawę , iż nie dzięki pieniądzom oddycham i nie jest w ich możliwości ocalić życie , no ale cóż skoro pani nie ma kompleksu portfela , to czemu nie ożeniła się pani np. że zwykłym szarym sprzedawcą ?? :)...
W praktyce po 2 kierunkach studiów wyszłam za mąż za technika ekonomistę ;-) a może on ma sklep?
To jakie ktoś ma wykształcenie w rzeczywistości w dzisiejszych czasach można sobie w dupę wsadzić. Z zawodem ślubu nie brałam a z człowiekiem.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
anfet4minka: W praktyce po 2 kierunkach studiów wyszłam za mąż za technika ekonomistę ;-) a może on ma sklep?
To jakie ktoś ma wykształcenie w rzeczywistości w dzisiejszych czasach można sobie w dupę wsadzić. Z zawodem ślubu nie brałam a z człowiekiem.
A gdzie ja napisałem, że wykształcenie ma znaczenie ?? , chociaż wiadomo są zawody , które są zawsze w cenie i faktycznie nie wymagają one specjalnego wykształcenia , ale to już inna kwestia i tak jak pani mówi w ogóle nie istotna dla jednostek płci żeńskiej , ponieważ dla nich ważne są pieniążki , a jak one są pozyskiwane to już nie ważne czy facet jest złodziejem , szefem mafii czy dilerem czy nawet księdzem tudzież klaunem żonglującym na mieście :) , ważne są dla nich tylko korzyści materialne , i to m.in miałem na myśli .