DAFFOVER
DAFFOVER
  4 kwietnia 2019 (pierwszy post)

prosze oszczere odp

bowtruckle
bowtruckle
  5 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaki typ Faceta podoba sie kobieta chodzi o wyglad i charakter
Wygadany, z poczuciem humoru, uprzejmy, lojalny jako przyjaciel. Lubię bujne czupryny :lol: i brązowe oczy. :)
DAFFOVER
DAFFOVER
  5 kwietnia 2019

a faceci lubia szczuple

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  5 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: a faceci lubia szczuple

Tak, ale są i tacy co lubią Grube/Puszyste.
HardStyled83ddd0a
bowtruckle
bowtruckle
  5 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: a faceci lubia szczuple
Ciekawe.. Jaka jest różnica miedzy kobieta puszysta, wieksza a taka ktora jest szczupła? I prosze bez płytkich komentarzy typu "waga i centymetry".
DAFFOVER
DAFFOVER
  5 kwietnia 2019

a co lysi nie pasuja? to samo jaka roznica miedzy lysym a z wlosami?

bowtruckle
bowtruckle
  5 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: a co lysi nie pasuja? to samo jaka roznica miedzy lysym a z wlosami?
A kto napisał, że łysy jest gorszy? :zonk:
Avatar użytkownika Arkadio40Arkadio40
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 158
Arkadio40
  5 kwietnia 2019

NO właśnie

Avatar użytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  6 kwietnia 2019

Wygląd: łysy może być, umięśniony, dobrze zbudowany, w nienagannym ubiorze,wysoki,najlepiej po wojsku
Charakter: troskliwy, uczuciowy, rozumiejący potrzeby swojej kobiety, ciepły czuły. zaradny, komunikatywny, przyjacielski,

Ups to opis mojego męża

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

GhostRider888
GhostRider888
  7 kwietnia 2019

Może być łysą bezmózgą małpą , ale ważne by miał gruby portfel .

anfet4minka
  7 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Może być łysą bezmózgą małpą , ale ważne by miał gruby portfel .

Masz kompleks portfela?

Я удалю secret chat

GhostRider888
GhostRider888
  8 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: Masz kompleks portfela?

O odezwała się pani od mundurowego... , Ja nie mam kompleksu portfela , gdyż w przeciwieństwie do nie których ja zdaje sobie sprawę , iż nie dzięki pieniądzom oddycham i nie jest w ich możliwości ocalić życie , no ale cóż skoro pani nie ma kompleksu portfela , to czemu nie ożeniła się pani np. że zwykłym szarym sprzedawcą ?? :)...
oam
oam
  8 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: najlepiej po wojsku
Jak to sie mówi.. Za mundurem panny sznurem :D

To może w drugą stronę:
Jaki typ kobiety podoba sie mężczyznom w kwestii wyglądu i charakteru?

:ziober:
anfet4minka
  8 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: O odezwała się pani od mundurowego... , Ja nie mam kompleksu portfela , gdyż w przeciwieństwie do nie których ja zdaje sobie sprawę , iż nie dzięki pieniądzom oddycham i nie jest w ich możliwości ocalić życie , no ale cóż skoro pani nie ma kompleksu portfela , to czemu nie ożeniła się pani np. że zwykłym szarym sprzedawcą ?? :)...

W praktyce po 2 kierunkach studiów wyszłam za mąż za technika ekonomistę ;-) a może on ma sklep?

To jakie ktoś ma wykształcenie w rzeczywistości w dzisiejszych czasach można sobie w dupę wsadzić. Z zawodem ślubu nie brałam a z człowiekiem.

Я удалю secret chat

GhostRider888
GhostRider888
  9 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: W praktyce po 2 kierunkach studiów wyszłam za mąż za technika ekonomistę ;-) a może on ma sklep? To jakie ktoś ma wykształcenie w rzeczywistości w dzisiejszych czasach można sobie w dupę wsadzić. Z zawodem ślubu nie brałam a z człowiekiem.

A gdzie ja napisałem, że wykształcenie ma znaczenie ?? , chociaż wiadomo są zawody , które są zawsze w cenie i faktycznie nie wymagają one specjalnego wykształcenia , ale to już inna kwestia i tak jak pani mówi w ogóle nie istotna dla jednostek płci żeńskiej , ponieważ dla nich ważne są pieniążki , a jak one są pozyskiwane to już nie ważne czy facet jest złodziejem , szefem mafii czy dilerem czy nawet księdzem tudzież klaunem żonglującym na mieście :) , ważne są dla nich tylko korzyści materialne , i to m.in miałem na myśli .
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.