ZbawinskiR
ZbawinskiR
  14 kwietnia 2018 (pierwszy post)

Czesc czy to prawa ze dla kobiet facet ktory nie ma Auta lub nie mieszka sam jest malo zaradny?
Bo dla mnie to troche chore zeby po tym oceniac druga osobe

JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018

Zauwazyłem ze Kobiety po szkole zawodowej są mniej zaprogramowane przez system, sam miałem taką dziewczynę, cudna była d83dde09

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  30 kwietnia 2018

Ja bym pytanie ujął w inny sposób. Niektórzy patrzą to w tej interpretacji, że czym się jeździ, a nie tym że się w ogóle coś ma. Gdzie się mieszka, a nie z kim. Ten zaułek czasu, który się toczy jest skazą na wszystkim...zawyżone predyspozycje ideału. Można wiele pisać, sugerować sie innymi i własnymi potyczkami ale kto nie uczy sie na błędach nie jest w stanie przeżyć bez bólu.

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

CuteNinja
CuteNinja
  30 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: wole dziewczyny mniej zaprogramowane przez system edukacji

W sensie niewykształcone? No co kto lubi :) Aczkolwiek nie jestem w stanie wyobrazić sobie, jak mogłeś zauważyć zależność pomiędzy studiowaniem a spontanicznością. Przecież to się zupełnie nie trzyma kupy. Równie dobrze możemy przyjąć, że ludzie którzy nie lubią sera są leniwi, a mieszkańcy bloków rzadziej niż mieszkańcy domków jednorodzinnych robią pranie. Bo czemu nie.
JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Aczkolwiek nie jestem w stanie wyobrazić sobie,

A widzisz d83dde09 Niedługo to będzie odkryciem naukowym d83dde09
JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Równie dobrze możemy przyjąć, że ludzie którzy nie lubią sera są leniwi,

A moze nie byli przodkami myszy juz lepiej d83dde09
JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Równie dobrze możemy przyjąć, że ludzie którzy nie lubią sera są leniwi,

A moze nie byli przodkami myszy juz lepiej
ZbawinskiR
ZbawinskiR
  30 kwietnia 2018

CuteNinja to powiedz co mozesz zaproponowac facetow ktory ma Auto ,mieszkanie i dobrze zarabia?

CuteNinja
CuteNinja
  1 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Niedługo to będzie odkryciem naukowym

Nie oszukujmy się - nie będzie :) Ale nie o tym jest ten temat.
Konto usunięte
Konto usunięte: co mozesz zaproponowac facetow ktory ma Auto ,mieszkanie i dobrze zarabia?

Też mam mieszkanie i dobrze zarabiam, a ponieważ pracuję na swój własny rachunek i pod nikogo nie podlegam, to nie ma najmniejszej szansy na to, że zostanę nagle zwolniona. Dzięki nienormowanym godzinom pracy mam czas dla rodziny i na to, żeby zadbać o dom i ugotować obiad. A poza tym jestem, zaręczam, bardzo kochana i ładnie wyglądam rano. Dla mnie dość logicznym jest, że mężczyzna z którym się zwiążę powinien być równie zaradny. Wychodzę z założenia, że mężczyzna powinien być po prostu... mężczyzną.
JaJesteem
JaJesteem
  1 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: że mężczyzna powinien być po prostu... mężczyzną.

Co to znaczy? moze nieco szerzej, by to nakreślić? d83dde0a
leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  2 maja 2018

mezczyzna powinien byc jak dobra kawa
- cieply
- silny
- nie dajacy spac w nocy ;-)

NADCZLOWIEK
Reputacja: -120 | BluzgometrTM: 522
NADCZLOWIEK
  3 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Czesc czy to prawa ze dla kobiet facet ktory nie ma Auta lub nie mieszka sam jest malo zaradny? Bo dla mnie to troche chore zeby po tym oceniac druga osobe

dziwne dlaczego w takim razie nawet licealiści łączą się w pary bez posiadania auta o mieszkaniu wlasnym to nie wspomnę :D
ja rozumiem, że ktoś mieszka z jakiś powodów z rodzicami ok jeśli partycypuje w kosztach i ani im ani tej osobie to nie wadzi to ok, ale jednak auto wypada mieć ze względu praktycznego.
NADCZLOWIEK
Reputacja: -120 | BluzgometrTM: 522
NADCZLOWIEK
  3 maja 2018

poza tym, czy na serio nie ma innych tematów do poruszania na tym forum???

leon28
leon28
  3 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym, czy na serio nie ma innych tematów do poruszania na tym forum???

a o czym wolalbys porozmawiac?
o palecie ziemistych odcieni u van gogha, czy kocie schrödingera?
leon28
leon28
  15 maja 2018

to moze, zeby podniesc temat ;-)

rozmowa dwoch przyjaciolek;
- jak ci sie uklada z ukochanym?
- zerwalismy
- ale jak to? mowiłas, ze "ma to cos".
- tak mial, ale juz to wydalismy.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.