Czesc czy to prawa ze dla kobiet facet ktory nie ma Auta lub nie mieszka sam jest malo zaradny?
Bo dla mnie to troche chore zeby po tym oceniac druga osobe
lista tematów
Chore wymagania Kobiet a co same daja to pytanie? strona 2 z 2
Zauwazyłem ze Kobiety po szkole zawodowej są mniej zaprogramowane przez system, sam miałem taką dziewczynę, cudna była
Ja bym pytanie ujął w inny sposób. Niektórzy patrzą to w tej interpretacji, że czym się jeździ, a nie tym że się w ogóle coś ma. Gdzie się mieszka, a nie z kim. Ten zaułek czasu, który się toczy jest skazą na wszystkim...zawyżone predyspozycje ideału. Można wiele pisać, sugerować sie innymi i własnymi potyczkami ale kto nie uczy sie na błędach nie jest w stanie przeżyć bez bólu.
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
W sensie niewykształcone? No co kto lubi :) Aczkolwiek nie jestem w stanie wyobrazić sobie, jak mogłeś zauważyć zależność pomiędzy studiowaniem a spontanicznością. Przecież to się zupełnie nie trzyma kupy. Równie dobrze możemy przyjąć, że ludzie którzy nie lubią sera są leniwi, a mieszkańcy bloków rzadziej niż mieszkańcy domków jednorodzinnych robią pranie. Bo czemu nie.
Nie oszukujmy się - nie będzie :) Ale nie o tym jest ten temat.
Też mam mieszkanie i dobrze zarabiam, a ponieważ pracuję na swój własny rachunek i pod nikogo nie podlegam, to nie ma najmniejszej szansy na to, że zostanę nagle zwolniona. Dzięki nienormowanym godzinom pracy mam czas dla rodziny i na to, żeby zadbać o dom i ugotować obiad. A poza tym jestem, zaręczam, bardzo kochana i ładnie wyglądam rano. Dla mnie dość logicznym jest, że mężczyzna z którym się zwiążę powinien być równie zaradny. Wychodzę z założenia, że mężczyzna powinien być po prostu... mężczyzną.
Konto usunięte: Czesc czy to prawa ze dla kobiet facet ktory nie ma Auta lub nie mieszka sam jest malo zaradny?
Bo dla mnie to troche chore zeby po tym oceniac druga osobe
dziwne dlaczego w takim razie nawet licealiści łączą się w pary bez posiadania auta o mieszkaniu wlasnym to nie wspomnę :D
ja rozumiem, że ktoś mieszka z jakiś powodów z rodzicami ok jeśli partycypuje w kosztach i ani im ani tej osobie to nie wadzi to ok, ale jednak auto wypada mieć ze względu praktycznego.