Czesc czy to prawa ze dla kobiet facet ktory nie ma Auta lub nie mieszka sam jest malo zaradny?
Bo dla mnie to troche chore zeby po tym oceniac druga osobe
Chore wymagania Kobiet a co same daja to pytanie? strona 1 z 2
Facet musi kupić auto albo motor, wybudować dom tylko na co mu drzewo? Żeby powiesić huśtawkę na gałęzi dla dziecka!
Zatem czym Twoim zdaniem jest ZARADNOSC? Samym istnieniem i posiadaniem jakiejkolwiek pracy byle miec co do garnka wlozyc?
W tych czasach samochod ma kazdy, a robienie prawka na 18tke to standard. Zas auto za grosze kupic nie mozna.
Co do mieszkania w pewnym momence trzeb aisc na swoje i sie usamodzielnic... :)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Co jest miarą zaradności kobiet? Czy to że ma dobrze zrobione brwi mieści się na tej skali?
BujajacaWoblokachh chodzi mi o to by razem do tego darzyć a nie wymagać od faceta i by kobieta na gotowe chciała a co ona zaproponuje sex ?
Nie powiedziałbym, że to są jakieś chore wymagania. Prawie wszystkie moje koleżanki mieszkają same i same się utrzymują :D
Po co bierzecie takie kobiety, potem roją się takie durne pytania, faceci polecieli na dobrą dupę to sami sobie są winni a o pustakach to juz szkoda gadac :)
Juz nie rpzesadzajmy ;)
Moim zdaniem wazne by kobieta byla samowystarczaln... aby byla w stanie sama sie utrzymac i na siebie zaapracowac... Jakby nie bylo zyjemy nadal w kraju, gdzie kobieta i mezczyzna na tym samym stanowisku zarabiaja inne kwoty...
Pono to mezczyzna jest 'lowca'...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Takim kobietą głębsze uczucia są bardzo obce, to bioroboty choć niestety trochę zagubione i to jest przykre
Taka kobieta nie wytrzyma z tobą najwyższej próby, lekcji, gdy los da wam najwyższą lekcje miłości, czyli gdy wasze posiadanie będzie zagrożone Jeżeli szczęście ma zależeć od posiadania to dla czego tylu ludzi wciąż jest nieszczęśliwych, rzadko, ktory zwiazek wygrywa nad tą iluzją posiadania, a to są próby dojrzałej miłości Teraz cała uwaga jest skierowana na materializm, konsumpcjonizm a kontrolerzy iluzji tylko na tym korzystają, na pewno nie rodziny :)