To proste nalerzy ...
No właśnie chyba się noe da
lista tematów
Jak w 3 zdaniach poderwać kobietę strona 3 z 3
Konto usunięte: blondiehung: co za debil...
ale za co mnie wyzywasz chłopcze ??? Ciekawe czy w realu był byś taki cwany i wyszczekany - myślę że rurki mogły by Ci przeszkodzić w szybkim biegublondiehung: mbs: blondiehung: szczególnie mósisz haha
zanim kogoś wyzwiesz pokaż że masz IQ większe od kartofla i naucz się używać tej opcji cytowania bo kogo w końcu cytujesz ?? sam siebie i wyzywasz potem mnie ??? ... to nie trudne, pomyśl, nie boli - przecież ja cytowałem Ciebie ... ehhh
reagujesz chamstwem agresją bo ktoś próbuję Ci wytłumaczyć, że czegoś nie rozumiesz - w ostateczności uciekasz do głośnego hahaha by dodać ,,mocy" swojemu ,argumentowi"
cytując klasyka - wy nie wiecie, że nie wiecie
mam większe od was jak widać po tych komentarzach hahah ;)
Jak byś się nie starał, to i tak ten cep nie będzie wstanie ustosunkować się do Twojego postu. On po pro jest tak tępy, że nie wie co to znaczy 'wejść z kimś w dialog', dlatego wszelkie próby nawiązania rozmowy spotykają się ze ścianą nie do pokonania. Dawno nie spotkałem tak tępego typa. Jego nawet obrazić się nie da, bo i tak nie czai tego co się do niego pisze
A co ma większe? ..minimalnie większe IQ od średnio rozgarniętego szympansa.
Konto usunięte: mbs: więc wytłumacz panie,, hahaha" co masz większe i o co ci chodziło geniuszuJak byś się nie starał, to i tak ten cep nie będzie wstanie ustosunkować się do Twojego postu. On po pro jest tak tępy, że nie wie co to znaczy 'wejść z kimś w dialog', dlatego wszelkie próby nawiązania rozmowy spotykają się ze ścianą nie do pokonania. Dawno nie spotkałem tak tępego typa. Jego nawet obrazić się nie da, bo i tak nie czai tego co się do niego pisze A co ma większe? ..minimalnie większe IQ od średnio rozgarniętego szympansa.
czytanie ze zrozumieniem się kłania, podstawówka inaczej ;)
wszystko zależy czy 2 połowa chce "Cb" wysłuchać...ogólnie wszystko idzie w ere wzrokowców
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
jesli podobasz sie kobiecie nie musisz sie za bardzo starac - powiesz nawet sprosny ale nie jakis mega chamski tekst ale z uśmiechem i jest ok - wtedy jesteś pewnym siebie zawadiackim gorącym kolesiem - ale jeśli jej się nie podobasz to jesteś wtedy napalonym zboczeńcem i popaprańcem.
Konto usunięte: jesli podobasz sie kobiecie nie musisz sie za bardzo starac - powiesz nawet sprosny ale nie jakis mega chamski tekst ale z uśmiechem i jest ok - wtedy jesteś pewnym siebie zawadiackim gorącym kolesiem - ale jeśli jej się nie podobasz to jesteś wtedy napalonym zboczeńcem i popaprańcem.
Podbijam to. Czasem po prostu wystarczy zagadać o byle co.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!