Tak się mówi , że jak facet jest po 30 i singiel to albo gej albo coś z nim nie tak..:-)) i szanowni Panowie- wciąż mnie utwierdzacie w tym przekonaniu.Bardzo cięzko tu o kogoś inteligentnego , na poziomie..wiekszosc to napalone zboki , którzy myślą, ze zaimponują kobiecie fotką f...a, przewaga Waszych tekstow zaczyna sie od : " co tam" , " spotykasz sie", "lubisz sex". Zdecydowana większosc nie umie sklecić zdania używając poprawnej pisowni..Połowa z Was jest tu po to, żeby jarać się wysępionymi fotkami..jednym słowem : żenada..
lista tematów
Cała prawda o facetach z fotki.. strona 3 z 4
Ciekawy? No proszę Cię.. temat wydmuszka, nie poruszający żadnej istotnej kwestii. Szastanie statystykami z kosmosu i bezpodstawne uogólnienia warte tyle co zeszłoroczny śnieg.
Temat frustratki (tak wyrokuję) wypocony dla innych frustratek i frustratów, którzy zapewne w domyśle mieli "poklepać po ramieniu" i powiedzieć TAAAK, MASZ RACJĘ.
A tu zonk, totalny opór i podważanie słów wyroczni.
Jest jeden plus, bo oberwało się nie tylko facetom, ale i kobietom -w innym temacie
Kobiety po 16-19 lat ,na tym serwisie są wcale nie lepsze co druga świeci golizna myśląc ,że to fajnie ,szukaja atencji.
Kompletnie jestem rozczarowany tym portalem być może z mojej perspektywy osoby młodej 18 letniej tak to dostrzegam.
Zarejestrowałem się tutaj głownie w celu dziewczyn za wschodniej granicy lecz tutaj takich nie ma wcale.
Konto usunięte: Ciekawy? No proszę Cię.. temat wydmuszka, nie poruszający żadnej istotnej kwestii. Szastanie statystykami z kosmosu i bezpodstawne uogólnienia warte tyle co zeszłoroczny śnieg.
Temat frustratki (tak wyrokuję) wypocony dla innych frustratek i frustratów, którzy zapewne w domyśle mieli "poklepać po ramieniu" i powiedzieć TAAAK, MASZ RACJĘ.
A tu zonk, totalny opór i podważanie słów wyroczni.
Jest jeden plus, bo oberwało się nie tylko facetom, ale i kobietom -w innym temacie
Problem w tym ze ona ma racje. Tutaj dominują to głównie erotomani.
Autorce wątku nie sposób przyznać nie przyznać racji, dużo osób na tym portalu nie potrafi nawet paru słów poprawnie napisać XD
Odezwały się dziewczyny dla których wygląd jest najważniejszy ;p chcecie jakiegoś chłopaka to napiszcie to jakiegoś średniaka tacy mają mózg ;) a nie do "super wysportowanego" chłopaka :p
Konto usunięte: Scoobniety: Odezwały się dziewczyny dla których wygląd jest najważniejszy ;p chcecie jakiegoś chłopaka to napiszcie to jakiegoś średniaka tacy mają mózg ;) a nie do "super wysportowanego" chłopaka :p
Wyglad to jest dla każdego ważny , tylko nie każdy jest tego swiadomy
Niestety "damy" w tych czasach tylko na to potrafią" paczyć