Tak się mówi , że jak facet jest po 30 i singiel to albo gej albo coś z nim nie tak..:-)) i szanowni Panowie- wciąż mnie utwierdzacie w tym przekonaniu.Bardzo cięzko tu o kogoś inteligentnego , na poziomie..wiekszosc to napalone zboki , którzy myślą, ze zaimponują kobiecie fotką f...a, przewaga Waszych tekstow zaczyna sie od : " co tam" , " spotykasz sie", "lubisz sex". Zdecydowana większosc nie umie sklecić zdania używając poprawnej pisowni..Połowa z Was jest tu po to, żeby jarać się wysępionymi fotkami..jednym słowem : żenada..
Cała prawda o facetach z fotki.. strona 2 z 4
A więc dopiero po 30 Kobiety zaczynają szukać inteligentnych facetów , no tak wtedy kończy się okres bycia studentem i kiedyś trzeba się wyprowadzić od rodziców i ustatkować...niemniej jednak wydaje mnie się , iż niektórym tu już sodówka do głowy uderza , ponieważ uważacie poprawną pisownie i zdolność składania rozbudowanych zdań już za inteligencje , a mądrość to z pewnością coś więcej , tak więc rozumny facet na poziomie nie będzie chciał tu nawiązywać kontaktów z nie wiadomo iloma Kobietami o zawyżonym ego , które nie jest cechą obfitości umysłu ...
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
A skąd założenie że kobiety po 30 ??. I wierz , lub nie : nie każda tutaj jest po to, żeby kogoś szukac
a kobieta tak jak Ty przed 40 czegoś tu jednak szuka to co z nią nie tak ????
spójrz na to jak sama popisałaś się pisownią i interpunkcją ....
też można powiedzieć żenada ;)
powodzenia
Nie wiem, "co z nią nie tak" bo jak już powyżej napisałam- nie każda tutaj jest w konkretnym celu, żeby kogoś szukać.
tak - ale ja nie jestem aż takim gramatycznym nazistą i nie wymagam aż takiej perfekcji ;) Ty natomiast tak ...
No bez przesady..nie wymagam aż takiej perfekcji, ale gdy ktoś pisz n."Ci" lub imię z małel litery...? Albo nie myli wykrzyknik z pytajnikiem i wychodzą cuda.
Nie ma się co kłócić o to jak kto pisze, bo to niczego nie zmieni. Każdy pisze tak jak lubi, tak jak potrafi. Ja osobiście uważam, że powinno się szlifować język ojczysty, bo i ortografia jak i znaki interpunkcje to ważne części zdania. Jeśli ktoś ma faktycznie problemy z ortografią, to można stosować programy czy przeglądarki, które poprawią błędy automatycznie :) Osobiście uważam, że błędy ortograficzne zrobi czasem każdy, ale nagminne robienie baboli i usprawiedliwianie się, że "szybko pisałem, nie miałem czasu lub piszę na telefonie" to żenada, a często takie babole robią także kobiety :)
Mas rację, ale tu max.10 % pisze zwrot grzecznościowy z małej litery i uważają że dla nich to nie ma znaczenia i nie zamierzają tego bynajmniej zmieniać.. Dostałam nawet odzew w stylu : "az taka dama z ciebie, że poczułaś się urażnoną?". Nie o to chodzi.Po prostu uwazam, że zwracając się do kogos z szacunkiem świadczy o nas samych..
A jak ktoś się przechwala jaki to inteligentny i jakie skończył studia a pisząc do kogoś zaczyna konwersację słowami "część spotykasz sie na sex.( tu chyba ma byc pytajnik..?) moge ci zaplacic" no to wybaczcie Panowie...