Tak się mówi , że jak facet jest po 30 i singiel to albo gej albo coś z nim nie tak..:-)) i szanowni Panowie- wciąż mnie utwierdzacie w tym przekonaniu.Bardzo cięzko tu o kogoś inteligentnego , na poziomie..wiekszosc to napalone zboki , którzy myślą, ze zaimponują kobiecie fotką f...a, przewaga Waszych tekstow zaczyna sie od : " co tam" , " spotykasz sie", "lubisz sex". Zdecydowana większosc nie umie sklecić zdania używając poprawnej pisowni..Połowa z Was jest tu po to, żeby jarać się wysępionymi fotkami..jednym słowem : żenada..
Cała prawda o facetach z fotki.. strona 1 z 4
no co zrobic, internet niestety daje zludne poczucie anonimowosci.
wiekszosc z takich osob w zyciu pewnie samemu nie zagadala z kobieta inna niz sprzedawczyni w markecie. stad moze takie nieudolne konskie zaloty. dlatego tez, wiekszosc takich rzeczy trzeba brac na smiech.
btw. gwoli scislosci, to dziewczyny tez nie pozostaja w tyle i to co wyprawiaja na priv czasami az mnie zawstydza
Jesteśmy na fotce jak nazwa wskazuje gdzie wypada mieć fotkę. To nie żadna łaska je wstawić. I można się zająć drugą połową skoro już takimi statystykami się posługujesz.
Jak to nie masz kontaktu! A Ty to kto?
Czy wypada kobiecie mieć bluzgometr 22, klnąć jak szewcy i mieć reputację gorszą niż ilość postów na forum.
Polecam też coś napisać o sobie, ba nawet nie trzeba pisać wystarczy wybrać cechy z gotowych. Tu nie koncert życzeń ale może wtedy znajdzie się ktoś spełniający oczekiwania i zapewni godne rozrywki.
Jestem we właściwym temacie. Wszystko stało się jasne, w sztucznie rozdmuchanej nagonce na facetów.
Tu nie chodzi o to ze z kims jest cos w porzadku czy nie. Sa ludzie rozni, ale z dosw.wiem, ze na osobe normalna naprawde tu ciezko.. No, nie wmawiajcie mi ze to standard ze w piwrwszej wiadomosci do kobiety facet wysyla fote facka. Albo tekst "lubisz sex". Jesli "facet" tylko tyle jest w stanie zaoferowac to jak kobiety maja go potraktowac powaznie ??
Kurczę, ja mam zupełnie inne doświadczenia. Owszem, zdarzają się i niezbyt rozgarnięci mężczyźni, i dewianci i jeszcze inne przykłady dysfunkcji, ale to nie jest tak, że jest ich większość. Nie jestem w stanie wskazać procentowo jak to wygląda, ale zdecydowanie większość moich rozmówców to fajni, normalni faceci. I nie wiem, czy mam po prostu szczęście, czy przyciągam inny target.
Aferki się zdarzają. Przecież 22 to tyle co nic, ot, jedna bardziej emocjonalna rozmowa
CuteNinja- mysle ze masz po prostu wiecej szczescia
Ja tez pisze z facetami ktorzy narzrkaja ze tu to same blachary , dajki za kase i puste , głupie lale chcace kase za sexi fotki..wiec...hmmm.