Witam.
Interesuje Mnie wasza opinia o tym systemie a konkretnie:
1. Jego dzialanie
2. Ktora wersja
3. Najwazniejsze aplikacje
4. Najlepszy antywirus
5. Mozliwosci
6. Problemy
7. Nie, bo....(rozwin)
Zapraszam, na same konkrety wziete z doswiadczenia a nie wyssane z google
Android - wszystko albo nic strona 1 z 3
szubki, bezawaryjny
4.2.1
Kwestia upodobań, ale fajnych aplikacji jest cała masa. Na pewno GoLuncher, GoWeather i inne z serii "GO"
nie wiem, czy najlepszy, ale używam Avasta... ma sporo ciekawych funkcji
Spore, ja mam zrootowany telefon, co daje jeszcze więcej możliwości... kwestia zasintalowanych aplikacji
narazie brak
na odpowiednim sprzecie smiga super
przynajmniej 4.0
co kto lubi, jak kto woli :D
ja mam avasta
wg mnie zrobisz na nim wiekszosc rzeczy, ktore robisz na pccie
jedyne problemy jakie mozesz miec to:
-system na za slabym sprzecie (bedzie zamulal strasznie),
-wgrasz jakiegos lipnego custom roma i polowa rzeczy nie bedzie dzialala
@DagixFire
Dzieki za tresciwa odpowiedz.
Powiedz mi a w wersji 4ICS wystarczy mu 1GHZ procek ? Pamiec 768 ?
I tak jest sie radzic na forum.... Jak sobie czlowiek sam nie kupi i nie sprawdzi to takie podzielone opinie skrajne zreszta mozna sobie wsadzic w du... :/
Kazdy CI napisze ze Android wymaga dobrego phona , ktory uciagnie to ..
Andorid jest najpopularniejszy , wygrywa pod względem prawie wszystkiego oprócz optymalizacji..
Mnóstwo aplikacji , w tym większość darmowa, aktualizacje do nowszych softow.
Ja bym bral androida ale tylko z porządnym telefonem ktory ma "moc" bo o prostu będziesz się wkurzał.
Ja zainstalowalem andka (ICS)na samsung s mojego taty.. on tez ma 1ghz tylko ze mniej troche tramu 512.. po 2 dniach kazal mi to zresetowac do 2.3.6 bo telefon mulil gorzej niz Battlefield 3 na Atari ST.
Podoba mi sie koncowe porownanie :D ale moj model nie wymaga aktualizacji :) wiec moze juz bedzie dobrze smigal... Odrazu dziala pod kontrola ICS
Moim zdaniem połazić po jakiś sklepach z telefonami i po prostu przetestować sobie , nic nas nie przekona , żadna opinia , jak własna . Ja zanim kupilem telefon na allegro to polazilem po t-mobile serwisach itp i zobaczylem co najbardziej mi pasuje i jak telefon sie sprawuje :)
Tak tylko ze tego modelu akurat nie uswiadczysz w ofercie zadnej sieci :) a w sklepach nie widzialem...
Aha i z tego co widze duzo telefonow z prockiem 1GHZ dziala pod kontrola andka 4 i sa to dedykowane modele... Nie sprzedawane w jakiejs tam wersji 2.3.4 z mozliwoscia aktualizacji tylko gotowa 4-ka i myslicie ze bedzie chodzil jak call of duty na Atari ? Jaks nie moge uwierzyc...