Nie rozumiem. Dlaczego osoby które mają naprawdę zgłoszoną fajna i pasująca do tematu stylizacje maja tyle 'kciukow na dół' a inne któych stylizacje nie sa jakies super fascynujące mają o wiele wiecej ksciuków do góry. z czego to wynika? Zazdrośc uczestników ?
Konkurs stylizacji strona 1 z 3
Troche niesprawiedliwe. Nie chodzi mi o mnie naprawde ale jak ogladam stylizacje to niektore naprawde są swietne a przez jakiś zawistnych ludzi nie mogą wygrac..
z fotka nie wygrasz :) ja juz tyle razy pisalem jak byl poczatek MF (Smeet) ze czemu FT maja wyzszy lewej od nas (zwyklych userow) i sie okazalo ze oni grali sobie 3 tyg wczesniej przed nami juz :)
czasem naprawde zastanawiam sie skad w ludziach tyle zawisci i obłudy ... przeraża mnie to momentami.
Odnośnie zazdrości i zawiści.
Świeże bugi z facebook'a
nie da się przesunąć kursorem w dół zaznaczyć więcej osób do spamowania prezentów, ale też innych hurtowych próśb, gdzie powyższa lista jest potrzebna.
Aby kliknąć "Lubię to" otwiera się "Mechanizm zabezpieczający" np. taki :
Spróbuj to wypełnić . Mimo ostrego skretu lewego szyji i tak są to cyfry nie słowo
KoCham Was
A mam takie pytanie. Czy można gdzies sprawdzic ile osob bierze w danym konkursie stylizacji udzial?? I czy dla 2 lub 3 miejsca tez jest jakas nagroda ?