Xeen
Xeen
  15 lipca 2011 (pierwszy post)

Co raz częściej mi się to zdarza wczoraj 4 razy i dzisiaj znowu! :( Te ikonki błąd się pojawia gdy otrzymuję od kogoś wiadomość.

Ostatnio tak patrzę i coraz więcej osób ma tego buga.

tidus106
tidus106
  16 lipca 2011

U mnie też się to pojawiło myślem ze to tylko u mnie ;]

stvn
stvn
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najmocniej przepraszamy, że wprowadzanie zmian tak się przeciąga poza przerwę techniczną i występują różne bugi i niedogodności.

Widzicie? Jest około 8 rynków smeet. I tylko u nas, nasza Fenomenka przeprosiła w imieniu twórców gry!
aneta130a
aneta130a
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzicie? Jest około 8 rynków smeet. I tylko u nas, nasza Fenomenka przeprosiła w imieniu twórców gry!

I za to :brawo::brawo: dla niej
stvn
stvn
  16 lipca 2011

Dokładnie! :brawo:

Xeen
Xeen
  16 lipca 2011
:brawo: dla Fenomenki! :brawo:
stvn
stvn
  16 lipca 2011

Na niektórych rynkach raczył ktoś się pofatygować i przemielić wersję tłumaczenia się na swój rynek, ale absmak pozostał.

sdrcw
sdrcw
  16 lipca 2011

grac się normalnie nie da !!! wBEEEEPIA mnie to ;/

ktoś pisze pw. to muszę odświeżyc stronę szukac tej osoby i zobaczyc co napisała...
czasem nawet nie wiem kto pisze pw.
a jestem astrologiem i utrudnia mi to wykonywanie obowiązków ?!
ludzie płacą ciężkie pieniądze...
naprawcie to jak najszybciej a nie modyfikujecie... i to tak z BEEEEP nie działa jak należy.

stvn
stvn
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wBEEEEPIA mnie to ;/

Nie tylko Ciebie. Oby jak najszybciej to naprawili, bo niemal co każde PW trzeba cisnąć F5.
GanjaTeam91
GanjaTeam91
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sdrcw:wBEEEEPIA mnie to ;/ Nie tylko Ciebie. Oby jak najszybciej to naprawili, bo niemal co każde PW trzeba cisnąć F5.

Ha Ha stvn zrób jak Ja :D wchodząc na MF wchodzę na osoby które na 100% piszą PW i minimalizuje :D Po czym robi się dluuuuuuugiiiiii pasek PW na dole ekranu :D
stvn
stvn
  17 lipca 2011

No jest to pewna myśl. A ja wpadłem na diaboliczny pomysł pisania PW do innych, by ich powkurzać.:evil:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.