Co raz częściej mi się to zdarza wczoraj 4 razy i dzisiaj znowu! :( Te ikonki błąd się pojawia gdy otrzymuję od kogoś wiadomość.
Ostatnio tak patrzę i coraz więcej osób ma tego buga.
lista tematów
Straszny bug: strona 1 z 2
Niestety mam to samo a jak piszą na PW odbieram i lipa ani odczytać bo profil usera który pisze jest przeźroczysta to nie można pisać na czacie ani wejść do pokoju.
Z tymi ikonami na dole tez tak mam jak najadę na jakaś to zamiast się powiększyć robią się one mniejsze i latają.
Czy znajdujecie w powyższym wpisie choć jedno drobne słowo "przepraszamy"?
Nie!
Za to możecie znaleźć informację, że pracowali, by uczynić grę bardziej cool i przyjemną, oraz baaardzo ciężko pracowali, by wprowadzić napraaawdę ekscytujące usprawnienia!
Co im z tego wyszło? Uciekające ikonki nadal uciekają, okna nie ładują się, tekst pisany na czacie przez piszącego, nie jest przez piszącego widoczny i jedyne, co pomaga to restart! Za to ikonka domku na liście znajomych ma ciemniejsze barwy! Super!
Ale... otrzymujemy informację, by wysyłać innym prezenty!
Więc nie marudzić, że nie działa, tylko kupować Coins i wydawać Coins!
A Wy chcecie, żeby wprowadzili odsprzedawanie własnych rzeczy, oraz by można było zarabiać Coins w mieście! Tak! 2 Coins dziennie!
Otwórzcie oczy i zacznijcie myśleć oraz mieć świadomość kim jesteście w tej grze, a raczej czym!
Pozdrawiam serdecznie.
I ja się zgadzam!
Dajecie jakieś pierdoły a nie nowości no jeżeli uważacie, że takie ważne
jest aby zmienić domek w wyszukiwarce na ciemniejszy to brawo!
Takie nowości zajęły Wam 3 godziny?
Mieliśmy nadzieję, że jak nowości to wprowadzicie może jakiś nowy pokój
dodacie coś nowego a nie zmieniać na gorszę to co już jest.
Bugów jest coraz więcej a wy tyko zmieniacie kolor domku.
Wczoraj odwołane zostały konkursy i imprezy z powodu niedziałającego MF, rozumiem można przenieść konkurs, ale to większe utrudnienia dla innych, gdyż mieli zaplanowany ten termin jako wolny a np. jutro jak konkurs jest przeniesiony mają zaplanowany cały dzień.
z Miniaturkami tez jest problem ;/ jak chce się zmienic.. nie wyswieta zmiany u siebie..ale komus innemu tak albo zostaje bez zmian miniaturka ;x
Hehe w temacie http://www.fotka.pl/grupa/830909/Miasto_Fotki/BEDA_ZMIANY_32397622 Fenomenka dała chyba zły obrazek :D
Powinien być taki:
Konto usunięte: Hehe w temacie http://www.fotka.pl/grupa/830909/Miasto_Fotki/BEDA_ZMIANY_32397622 Fenomenka dała chyba zły obrazek :D
Powinien być taki:
Powinnam wymienić ;)
Najmocniej przepraszamy, że wprowadzanie zmian tak się przeciąga poza przerwę techniczną i występują różne bugi i niedogodności. Tak naprawdę jesteśmy w trakcie wprowadzenia kilku nowości, których jeszcze nie widać w Miasteczku, acz potrzebują wielu modyfikacji "gdzieś w głębi systemu". Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości.
Liczymy na Wasze wsparcie i wytrwałość!