Siema, mój problem polega na tym, że podczas instalacji windowsa XP w pewnym momencie wyskakuje okno z informacją żeby włożyć płytę związaną z karta graficzna, po czym wkladam ją i wyskakuje komunikat że dalsza instalacja może coś uszkodzic i do wyboru jest kontynuuj i anuluj , ale w tym momencie nie moge juz nic wybrac bo komp sie zawiesza. ;/ Dodam, że nie formatowałem kompa tylko uaktylniałem system, mogę jakos uruchomić kompa? Co zrobilibyście w tej sytuacji??
lista tematów
problem z instalacją systemu. strona 2 z 4
Listy systemów nie wyświetla.
Jak proponujecie dokończyc instalacje , czy jakos powrócić chociaż do poprzedniego stanu?
najpierw zainstalowac system a pozniej stery ale przed bym gdzies przeniusł stery a jak masz dostep do neta w trakcje to sciagał z innego kompa sterowniki a tu instalował go:"D
HuBBeR: ok, to prosze wytlumaczcie mi jak w tym momencie go sformatować? Jakoś w biosie jest to mozliwe ?
jesli wiesz jak ustawić uruchomienie z CD ustaw aby sie uruchomił, potem przejdz przez ekrany instalatora az do miejsca gdzie wybierasz dyski, tworzysz lub usuwasz partycje. Nastepnie wybierz formatowanie odpowiedniej partycji i uruchom instalacje nowego systemu bez nakładania na stary bo to daje tylko niepotrzebny bałagan
o czym Ty w tym momencie WYLUKANY piszesz? staraj sie czytac uważnie i ze zrozumieniem przede wszystkim!
Poprafie ustawic żeby pierwszy byl rozruch cd, tak juz jest ustawione, ale po raz kolejny pisze, żeciagle stoje w miejscu gdy do konca zostaja 34minuty instalacji to pytam jak mam sformatowac partycje, kiedy tego już NIE MA, to juz przeminęlo...w tym momencie juz trwa iinstalacje które nie chce sie skonczyc ;/