Jest jakaś przegladarka, która bedzie dzialala na systemie 64-bitowym?
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- Opera
nie działają.
Obecnie mam IE, ale ta przeglądarka jest tragiczna.
lista tematów
Przeglądarka. strona 1 z 3
Każda powinna działać ale będzie to tryb 32 bitowy, jeśli chodzi ci o przeglądarkę kompilowaną po 64 bity to: http://nightly.mozilla.org/
nie robię syfu. W zasadzie to nie mam problemu zapytałam tylko o przeglądarkę.
jest przeczyszczony już. U informatyka. I sam mi powiedział, że na 64 bitowym te przeglądarki nie będą działać. I wgrał mi IE 64bit.
raczej dobry bo mi wreszcie wirusa usunął inny informatyk twierdził, że to wcale nie wirus, że to windows wysyła taki komunikat: "wykryto potencjalnie złośliwe oprogramowanie"
ogolnie jak wgram będzie działaś, ale nie na dłuższą metę.
A antywirusa jakiego masz? Niech zgadnę, syfiastego Avasta.
Ale przeglądarki nadal nie działają, więc śmiechnę
Weź ty nie nazywaj informatykami idiotów, którzy gówno wiedzą (przykład że to prawda nieco wyżej).
he, no ta
nie no działać będą, ale niedługo
Shaitan: Weź ty nie nazywaj informatykami idiotów, którzy gówno wiedzą (przykład że to prawda nieco wyżej).
a to że niby ty taki dobry?
Konto usunięte: Jest jakaś przegladarka, która bedzie dzialala na systemie 64-bitowym?
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- Opera
nie działają.
Obecnie mam IE, ale ta przeglądarka jest tragiczna.
Windows w wersji 64bitowej ma możliwość otwierania programów w tym przeglądarek skompilowanych w 32bitowej wersji kodu.
Ktokolwiek mówi inaczej jest zdrowo je*nięty.
Natomiast oczywiste jest że na 32bitach nie odpalisz 64bitowej aplikacji.
wygląda to tak:
-32bity -> próbujesz odpalić apke w 64bitach -> nie da rady! Czemu? Windows ma za małe gardło i taka wielka 64bitowa PYTA nie wejdzie do gardła ;]
-64bity -> próbujesz odpalić apke w 32bitach -> da rade! Czemu? Windows ma duże gardło (64bitowe) i z łatwością łyka 32bitową PYTĘ :D
Mam nadzieje że ilustracja powyżej przemówiła do Cb :D
Ja nie mianowałem się "informatykiem", choć jak się okazuje wiem i potrafię więcej niż niejeden informatyk, który z kolei jedno umie doskonale - brać od ludzi kasę za nicnierobienie i kretyńskie porady
Konto usunięte: Windows w wersji 64bitowej ma możliwość otwierania programów w tym przeglądarek skompilowanych w 32bitowej wersji kodu.
Ktokolwiek mówi inaczej jest zdrowo je*nięty.
J.w. choć są wyjątki, mój znajomy ma manię przerabiania wszystkiego na wersje portable i po przesiadce na x64 połowa programów mu nie działała, dlaczego to nie wiem ;P