Adidasowa
Adidasowa
  11 listopada 2011 (pierwszy post)

Witam :bye:
Chciałabym poinformować, że z Cyfrowym Polsatem mam bardzo podobny problem jak z Netią, co pisałam w temacie:
http://www.fotka.pl/forum/gry_i_elektronika/117305,NETIA
ale jeśli chodzi o netię to:

Konto usunięte
Konto usunięte: byłam u nich postraszyłam ich: Urzędem Ochrony Konkurencji i Konsumentów i teraz mi wszystko chodzi tak elegancko, że masakra nic się nie tnie, no genialna sprawa PS. pomijam fakt, że najpierw ich zrypałam na czym świat stoi

A wracając do tematu to:
Mam już go bardzo dlugo. 4 października bieżącego roku zmieniałam pakiet na familijny + HBO. Ale. Problem się pojawia 20 dnia każdego miesiąca od roku :mrgreen:
jest 20 i "dekoder zablokowany". Why? :wtf: Oczywiście telefon do nich i o co chodzi :woot: a oni mi mówią, że jestem dłużna 103 zł (z groszami) :rotfl:
A ja że co? :wtf: podaje dane itd, sprawdzaja wszystko i co się okazuje? Że mają BURDEL w papierach^^ bo nie zaktualizowali sobie, że zmieniłam pakiet :mrgreen: i niby z kazdego miesiaca naliczaja mi za tamten pierwszy (droższy pakiet), co miesiąc jest dzownione i co miesiac musze mówic to samo :zonk: już im się oberwało milion razy, bo czasem muszę 3 razy w miesiącu dzwonić do nich, pomijając już fakt, że nekają mnie smsami, że jestem dłużniczką :rotfl:
No ej smiech na sali. W końcu wypowiedziałam umowę i do 20 grudnia mam tylko, bo to jest cyrk na kółkach :zonk:czekam na 20 listopada czy zablokują czy nie :mrgreen:

No i co o tym myślicie? :mrgreen:
Shaitan
Shaitan
  11 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, że ty jesteś chodzącym ideałem, bo co by świat zrobił bez takich jak ty.

Nigdy się za ideał nie uważałem, krytykę przyjmuję z pokorą, nie uciekam od niej tak jak ty ;)
Patrishia
Patrishia
  11 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No i co o tym myślicie?

A co mam o tym myśleć, skoro nie mogę Ci pomoc w tym problemie, bo i tak wszystko już zrobiłaś? Jak chciałaś się pożalić na pracowników CP to można to nawet zrobić na Hyde. :woot:
Adidasowa
Adidasowa
  11 listopada 2011
Shaitan
Shaitan: Sugerujesz, że umiesz rozmawiać, skoro:

bo akurat ty mnie nudzisz... nie pomagasz tutaj w niczym. :zonk: od razu skrytykowałeś temat, że niepotrzebnie go napisałam :zonk: chyba wolno mi się podzielić spostrzeżeniami jakie mam z innymi ?

Shaitan
Shaitan: Nigdy się za ideał nie uważałem, krytykę przyjmuję z pokorą, nie uciekam od niej tak jak ty ;)

ja też nie zmaierzam uciekać :mrgreen:

Patrishia
Patrishia: A co mam o tym myśleć, skoro nie mogę Ci pomoc w tym problemie, bo i tak wszystko już zrobiłaś?

:zonk: nie masz mi pomagać tylko ocenić calość :zonk: czy ja napisałam (proszę o pomoc"?

Patrishia
Patrishia: Jak chciałaś się pożalić na pracowników CP to można to nawet zrobić na Hyde.

nie, bo mi się podoba tutaj :mrgreen: a skoro żaden FP nie zamknął tematu i nie dostałam bana to widocznie mogę to tutaj napisać.
Shaitan
Shaitan
  11 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo akurat ty mnie nudzisz... nie pomagasz tutaj w niczym. od razu skrytykowałeś temat, że niepotrzebnie go napisałam chyba wolno mi się podzielić spostrzeżeniami jakie mam z innymi ?

Zatem ni cholery nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj mój pierwszy post jeszcze raz, albo z pięć razy i może zakumasz, że była to nie tylko krytyka ale także rzeczowa analiza tematu.
Shaitan
Shaitan
  11 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie pomagasz tutaj w niczym

Konto usunięte
Konto usunięte: czy ja napisałam (proszę o pomoc"?

A tak w ogóle, to sama się gubisz w tym co piszesz...
Adidasowa
Adidasowa
  11 listopada 2011
Shaitan
Shaitan: krytyka ale także rzeczowa analiza tematu.

to na pewno :mrgreen:
JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  11 listopada 2011

Cyfrowy Polsat to gó.no. Całe szczęście, że umowa kończy mi się w marcu, i akurat światłowody mi podciągają pod chatę : D

Adidasowa
Adidasowa
  11 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Cyfrowy Polsat to gó.no. Całe szczęście, że umowa kończy mi się w marcu, i akurat światłowody mi podciągają pod chatę : D

:crylol: :crylol: nieźle:D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No i co o tym myślicie?

Masz mega pecha. Ja mam netię i cyfrowy polsat tak jak Ty i nie mam żadnych problemów.

Cóż jedynie możesz się tylko nagrać i gdy dzwonisz do nich puszczać im to nagranie.

Wiadomo jak jest, oni chcą kasę a burdelu nie ogarną i tak.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Adidasowa
Adidasowa
  12 listopada 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Masz mega pecha. Ja mam netię i cyfrowy polsat tak jak Ty i nie mam żadnych problemów.

to wiem :woot:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Cóż jedynie możesz się tylko nagrać i gdy dzwonisz do nich puszczać im to nagranie.

dobry pomysł, bez fatygi :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wiadomo jak jest, oni chcą kasę a burdelu nie ogarną i tak.

jak można mieć taki burdel w papierach :wtf: nie ogarniam tego. Taka firma a taki cyrk :woot:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry pomysł, bez fatygi

bo wiesz tam i tak co chwile odbiera kto inny :D

Konto usunięte
Konto usunięte: jak można mieć taki burdel w papierach nie ogarniam tego. Taka firma a taki cyrk

No właśnie, wszystko źle funkcjonuje oprócz działu windykacji i finansów :ziober2:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Adidasowa
Adidasowa
  13 listopada 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: bo wiesz tam i tak co chwile odbiera kto inny :D

to zauważyłam:woot: i jeden nie umie pomóc - przełącza do następnego, następny znów nie umie i tak dalej i dalej... łancuszek :zonk:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No właśnie, wszystko źle funkcjonuje oprócz działu windykacji i finansów

mi już cycki opadają jak patrzę na tą firmę :>
Jedynie to mi do głowy przychodzi:
whitestok
whitestok
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi już cycki opadają jak patrzę na tą firmę :>

uuu to nie dobrze :D a co do Polsatu Cyfrowego to ciekawi mnie dlaczego aż tyle ludzi to wzięło? Przecież tam od zawsze były gorsze i droższe pakiety niż w Cyfrze+ :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to zauważyłam i jeden nie umie pomóc - przełącza do następnego, następny znów nie umie i tak dalej i dalej... łancuszek

Tak zwana spychologia.

Konto usunięte
Konto usunięte: edynie to mi do głowy przychodzi:

Mocny bulwers :ziober2:

Ale cała prawda.

Adidasowa
Adidasowa
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uuu to nie dobrze :D a co do Polsatu Cyfrowego to ciekawi mnie dlaczego aż tyle ludzi to wzięło? Przecież tam od zawsze były gorsze i droższe pakiety niż w Cyfrze+ :)

mam w domu nkę, cyfrę+ i cyfrowy polsat i z żadnym nie ma takich jaj jak z tym ostatnim :woot:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak zwana spychologia.

można tak to nazwać :mrgreen:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mocny bulwers Ale cała prawda.

chętnie bym im wysłała podobny list :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.