wcześniej miałem xp teraz brat mi wgrał 7 ultimate 32bit jak i na xp jak i teraz mam taki problem przy standardowych sterach grafy pod win 7 mogę to rozdzielczość bez problemu ustawić a jak zainstaluje stery od producenta karty to w ustawieniach tej rozdzielczości w ogóle nie ma a jak ręcznie wprowadzę to robią się czarne paski filmowe.
lista tematów
heloł
Konto usunięte: przy standardowych sterach grafy pod win 7 mogę to rozdzielczość bez problemu ustawić a jak zainstaluje stery od producenta karty to w ustawieniach tej rozdzielczości w ogóle nie ma
Jaką kartę posiadasz i jakie sterowniki instalujesz? Nie podałeś najistotniejszych informacji. Po drugie nie trzeba było zakładać nowego tematu...mogłeś w poprzednio założonym dodać te informacje.
W takim układzie masz coś nie tak z kartą i system korzysta ze sterownika crt...spróbuj ze sterownikami Omegi http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_content&view=article&id=396:nvidia-forceware-28538-beta&catid=39:nvidia-news&Itemid=72
Konto usunięte: wcześniej miałem xp teraz brat mi wgrał 7 ultimate 32bit jak i na xp jak i teraz mam taki problem przy standardowych sterach grafy pod win 7 mogę to rozdzielczość bez problemu ustawić a jak zainstaluje stery od producenta karty to w ustawieniach tej rozdzielczości w ogóle nie ma a jak ręcznie wprowadzę to robią się czarne paski filmowe.
Masz zimne luty na karcie graficznej,te paski naprowadzają mnie na taki trop,ale nie jestem pewien w 100%.