Hej, jest problem.
Gdy włączam youtube, klikam jakiś filmik, naciskam play i restartuje mi się komputer. Bez żadnych bluescreenów, słychać "pipnięcię" :D tak jakby mi ktoś przyciskiem zrestartował komputer.
Dzieję się też tak na innych portalach np. na wrzucie. Ostatnio wyszła nowa wersja flasha, zainstalowałam najnowszą, java, sterowniki do karty graficznej najnowsze. Filmy na komputerze albo na ipla mogę normalnie odtwarzać.
Niedawno miałam tak na przeglądarce Google Chrome. Zmieniłam przeglądarkę na Firefoxa i było ok, potem zaczęłam korzystać z Opery też było ok. Aż do wczoraj. I teraz na Firefoxie i na Operze restartuje mi się komputer podczas próby odtworzenia filmu w Internecie.
Co robić ?
W razie pytań: sprawdzałam, nie ma żadnego wirusa, komputer czysty, nie zapchany, w środku też nie ma kurzu, nie chcę go od razu formatować, tylko rozwiązać ten problem..
Windows XP Professional SP3 3,06 GHz
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU
Karta graficzna ATI Radeon HG 2400 AGP
RAM 1GB
Problem z filmami.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
odinstaluj adobe flash palyer i zobacz
To jest nie miłość do muzyki, to jest pasja wychodząca poza upodobanie i poza hobby, to jest droga życia. Muzyka jest esencją mojego życia
nawet na IE(Internet Explorer) tez masz taki problem ??
To jest nie miłość do muzyki, to jest pasja wychodząca poza upodobanie i poza hobby, to jest droga życia. Muzyka jest esencją mojego życia
a spróbuj z konta głównego admina odpalić jakiś filmik ,albo z trybu awaryjnego
Spróbuj wyłączyć przyspieszenie sprzętowe
http://minus.com/mjlfZ2nJy
Może to dotyczy dźwięku? Jest problem z jakimś urządzeniem audio.
Napisałam przecież. Sterowniki aktualne, system czysty.
Cały czas odpalam z konta admina. I co ma do tego tryb awaryjny?
Zaraz wypróbuję.
Hmm, też może być.
Ok, zaraz przeczytam.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.