witam. co może być spowodowane częste zacinanie się wyświetlacza. Ekran nie reaguje na dotyk. a jeśli załapie to przy naciśnięciu przycisku np. wiadomości to włącza się przycisk do głównego menu. kalibrowałem ekran ale nic to nie dawało..
lista tematów
LG Bali zacinający się wyświetlacz
Myślę, że wymienią jeśli nie będzie śladów typu pęknięcia, itp. świadczących o nieprawidłowej eksploatacji :)
tomas: Myślę, że wymienią jeśli nie będzie śladów typu pęknięcia, itp. świadczących o nieprawidłowej eksploatacji :)
Właśnie sam się zdziwiłem.. bo było cacy (lekkie rysy) i wchodzę na YT i nagle nic nie działa... wyciągam baterię, włączam nie mogę odblokować.. mówię wtf.. potem zaczął działać tak na 1min i znowu trup, albo reakcja tam gdzie nie trzeba..
Konto usunięte: Właśnie sam się zdziwiłem.. bo było cacy (lekkie rysy) i wchodzę na YT i nagle nic nie działa... wyciągam baterię, włączam nie mogę odblokować.. mówię wtf.. potem zaczął działać tak na 1min i znowu trup, albo reakcja tam gdzie nie trzeba..
A może wystarczy zaktulizować oprogramowanie...w sumie to jest już rutynową czynnością, jeśli z telefonem dzieją się dziwne rzeczy
Wrócił mój GT540 z serwisu.. wymienili cały przedni panel (nie mam rys :D), ale wylogowali mi się z konta google, i mam problem bo nie mogę się zalogować spowrotem, nie mogę też zalogować się na inne, ani założyć innego O.o a z przeglądarki normalnie się loguje.. konto jest potrzebne żeby android działał np. market, synchronizacja, mapy etc.