od razu mowie ze nie jestem pewny co do kategorii czy dobry wybralem.. mam tai problem.. 2 lata temu zalozylem tam konto.. wczoraj dostalem list od nich ze mam do zaplacenia 94.80zl czytalem na necie i opiniesa podzielone.. niektorzy nie placa inny placa.. macie jakies doswiadczenie z tym? .. mieliscie tez takie problemy?.. moj kumpel dostal rok temu tez taki list i nie zaplacil.. na razie ma spokój.. ale nie wiadomo czy za rok czy piec lat mu cos znowu nie przyjdzie wiecej do placenia...
pobieraczek.pl strona 2 z 2
Sprawa była w mediach i tv, zarówno policia jak i prokuratura zapewniali że nic się nie stanie jeśli nie zapłacisz, ta firma to naciągacze którzy nie tylko tą stronę mają, posiadają też te na których można było wygrać niby 100zł a to zwykły kicz.
Na przyszłość jak będziesz chciał na jakiejkolwiek stronie wpisać dane w formularzu, dobrze się zastanów co to jest za strona, sprawdź ją w google np. ja nie ufam nawet jeśli to jest strona bankowa, kto wie, może wypełniając dane teleadresowe pozostawiam te dane w złym miejscu gdzie później zostaną one wykorzystane w niecnych celach lub przyjedzie pod mój adres ekipa która opustoszy mi dom ? Trzeba się kilka razy zastanowić gdzie się zostawia takie dane.
Nie dam zarobić fotce na sobie, nie wykupię gwiazdy - zbędna.
Dodatkowe funkcje forum!