Za 2 tygodnie upragniony czas wakacji stanie sie faktem, natomiast teraz pozostalo ostatnie 14 dni niewyobrazalnego wysilku dla niektorych osob prob poprawiania kilku przedmiotow na ostatnia chwile:)
Ktos z was ma jeszcze cos do zaliczenia?
Macie jakas smieszna akcje o ktorej bedziecie pamietac po zakonczeniu roku jeszcze dlugo, dlugo...?
A moze wstepne plany na wakacje?
lista tematów
Odliczanie:) strona 4 z 4
Jak nie zdam to jeszcze zostaje wrzesień a jak nie to posiedzę dłużej na II roku ;X (ciekawe co by moi rodzice na to).
Na razie nie mam żadnego wpisu;| z ocen co wiem na pewno to mam 4 z jakiegoś śmiesznego przedmiotu na którym byłam raz na wykładach. Koleś gadał wtedy o zakładzie mięsnym burczało mi przez to w brzuchu więc drugi raz nie poszłam;D.
Wystarczylo sie na kolejne zajecie odpowiednio zabezpieczyc:D , itd
Jeszcze wiec pilka w grze, trzeba sie wspiac w sobie:D i postarac sie zaliczyc w I terminie:)
Terrorysta96 ! Ty nie o wakacjach mysl , tylko o tym jaki prezent kupić wychowawczyni na koniec roku ! :D
Na bogato ma być! Pamietaj !
Oczywiscie, zdalam! :D
Płodna klasa mowisz ? UWAŻAJ! bo to może zaraźliwe jest :D
Na wszelki wypadek też sie odsune :D
Wspomnienia?
Hmm...skarga na mnie i rozmowa z pedagogiem ( bardzo konieczna) poniewaz przyszlam do szkoly w krotkich spodenkach :)
No jak moglam?
:D
Wlasnie nie wiem, jak mozna przyjsc do szkoly w krotkich spodenkach:) Myslalem ze napiszesz ,,klasa w ktorej walki na miecze stoja na porzadku dziennym" i ucieci reki takim mieczem:p