chciałambym się zapytać jak wygląda taki egzamin komisyjny sierpniowy z j. polskiego, jestem w liceum, i jak napisać taką deklaracje do Dyrektora w sprawie o egzamin? bo do rady (czyli jutra) trzeba oddać takie podanie a ja nie wiem jak napisać może ktoś by mi pomógł , jaki wzór tego ? z góry dziękuję!
lista tematów
egzamin komisyjny w sierpniu
Do Rady Pedagogicznej:
Zwracam się z ogromną prośbą do Rady Pedagogicznej o umożliwienie mi
pisania egzaminu poprawkowego z języka polskiego.
Z poważaniem
XYZ
Ewa: Zwracam się z ogromną prośbą do Rady Pedagogicznej o umożliwienie mi
Swoją prośbę motywuję tym, że ...
Konto usunięte: chciałambym się zapytać jak wygląda taki egzamin komisyjny sierpniowy z j. polskiego, jestem w liceum
dostaniesz od nauczyciela zbiór zagadnień, egzamin wygląda jak taki duży sprawdzian, później na części ustnej losujesz karteczkę z zadaniami, masz 15 minut na przygotowanie i później opowiadasz komisji.
Konto usunięte: chciałambym się zapytać jak wygląda taki egzamin komisyjny sierpniowy z j. polskiego, jestem w liceum, i jak napisać taką deklaracje do Dyrektora w sprawie o egzamin? bo do rady (czyli jutra) trzeba oddać takie podanie a ja nie wiem jak napisać może ktoś by mi pomógł , jaki wzór tego ? z góry dziękuję!
generalnie jedna poprawka przysługuje Ci bez żadnych podań.
no ale jeśli trzeba to tak jak wyżej:
Ewa: Zwracam się z ogromną prośbą do Rady Pedagogicznej o umożliwienie mi
i tutaj możesz powiedzieć że nie byłaś w stanie przyswoić omawianego materiału, że nie opuszczałaś godzin[no chyba że opuszczałaś to logiczne że nie możesz tak napisać]
etc.
Tutaj pozostaje jeszcze kwestia, czy Dada Pedagogiczna wyrazi zgodę na przystąpienie do egzaminu ;) wszystko zależy od okoliczności, które sprawiły, że nie zaliczyłeś "jak należy" danego semestru :)
Ewa: Do Rady Pedagogicznej:Zwracam się z ogromną prośbą do Rady Pedagogicznej o umożliwienie mi pisania egzaminu poprawkowego z języka polskiego. Z poważaniemXYZ
Dopisz jeszcze:
prośbę swą motywuję chęcią dalszej nauki.
o zakres materiału poproś nauczyciela przedmiotu... ma obowiazek cie o tym poinformowac