Hello pisał dzis tez ktos juz teorie?? sa juz gdzies dostepne wyniki ??
Jak poszlo latwo trudno?
Jak dla mnie pierwsza czesc byla BEEEEE a druga calkiem git :D ...
Egzamin Technik Ekonomista
Miałbym podobne pytanie, ale do tych co pisali rok temu :
czy na CKE arkusze się pojawią ? bo narazie za cholerę znaleźć nie mogę, nigdzie w necie nie ma :)
jak pisał ktoś egzamin zawodowy technik kucharz to chętnie porozmawiam :P
z tego co wiem trudno jest gdziekolwiek w internecie znaleźć odpowiedzi do wczesniejszych egzaminów, co dopiero do dzisiejszego
niektóre pytania były dość proste, w wielu jednak musiałam strzelać ;d
No i w jednym pytaniu była powtórzona odpowiedź
już miałes praktyczny?
a to psikus... to czelac do sierpnia ?? EEEE :(
zabralas sobie swoj arkusz ? :)
nie nie praktyka jutro - to jest dopiero wyzwanie
chodzi mi o czesc 50 pyt. i 20 pyt z predsiebiorczosci :)
Nauczyciel przedmiotu zawodowego otrzymywał arkusz; pózniej można było pójśc do niego i wspólnie przeanalizować wszystko ;) chociaż na karcie ezaminacyjnej pisze, że oddawane są jedynie arkusze odpowiedzi; czyli można było sobie przy pytaniach zaznaczyć odpowiedz i zabrać go ze sobą ;P zalezy od komisji ;)
@tomas:
wiem ja zabralem ze soba swoj arkusz ... ale nie mam teraz zeby go kto sprawdzil :D... teorie i tak zdalem raczej .. gorzej z dzisiejszym praktycznym ... masakra...
A nie mieliście możliwości konsultacji z nauczycielem przedmiotu zawodowego? u nas nauczyciel sam nam kazał przyjść i analizowaliśmy wszystko na lekcji, któą prowadził inna klasą ;P ale faktycznie; praktyczny, to jakiś kosmos :P jeśli praktycznego obeznania troszkę się nie ma, to tylko z wiadomości wyniesionych z zajęć może być ciężko ;)
no niestety, choć nie nastawiam się, że go zdam... teorię jeszcze, ale praktyczny
nie pozwolili nam
Miałam taką babę w komisji, że stwierdziła, że wszystko zabierze a dzisiaj mogliśmy sobie go odebrać. :d
ja mam w czwartek :]
z przedsiębiorczości zawsze są prostsze pytania :)