Siemanko... jest taka sprawa... wszystko wyjątkowo pozaliczane mam ale z chemii uż wpisaną lache... z urzedu przysługuje mi jednap oprawka jak kazdy wie... jestem w 2 liceum to ostatni rok chemii... poprawki nie ogarne wiem to bo kija umiem i nigdy nie umiealem i nie chce nawet rozumiec tego :)... jest pcja by uciec od tego? wywinąć sie? przeniesc do waw do jakies szkoly ktora w 2 klasie nie miala chemii? znacie jakies? albo inne opcje? pomocy :D ja musze to ogarnac bo mam uklad ze starym albo zdaje dostaje fure albo mam szukac nowego domu xDDD
lista tematów
Poprawka czy kombinowanie??? strona 2 z 2
szukaj nowego domu :p
powaznie, to nie ma co się zrażać do poprawki, bo można wszystko nadrobić, nie unikniesz raczej tej chemii. bierz sie do roboty
Konto usunięte: Siemanko... jest taka sprawa... wszystko wyjątkowo pozaliczane mam ale z chemii uż wpisaną lache... z urzedu przysługuje mi jednap oprawka jak kazdy wie... jestem w 2 liceum to ostatni rok chemii... poprawki nie ogarne wiem to bo kija umiem i nigdy nie umiealem i nie chce nawet rozumiec tego :)... jest pcja by uciec od tego? wywinąć sie? przeniesc do waw do jakies szkoly ktora w 2 klasie nie miala chemii? znacie jakies? albo inne opcje? pomocy :D ja musze to ogarnac bo mam uklad ze starym albo zdaje dostaje fure albo mam szukac nowego domu xDDD
Nie ma zadnej opcji:) W kazdej szkole jest wymagana zdana chemia podstawowa rozlozona na dane lata to tak jakbys zapytal/ala sie czy mozna uciec od matury z matematyki albo od nauczania jej przez cale zycie bo przeciez sie nie przyda:) Zapisz sie na korki masz sporo czasu albo niech ktos ci wytlu,aczy proste skoro inni ogarneli ty tez powninienes:)