Siemanko... jest taka sprawa... wszystko wyjątkowo pozaliczane mam ale z chemii uż wpisaną lache... z urzedu przysługuje mi jednap oprawka jak kazdy wie... jestem w 2 liceum to ostatni rok chemii... poprawki nie ogarne wiem to bo kija umiem i nigdy nie umiealem i nie chce nawet rozumiec tego :)... jest pcja by uciec od tego? wywinąć sie? przeniesc do waw do jakies szkoly ktora w 2 klasie nie miala chemii? znacie jakies? albo inne opcje? pomocy :D ja musze to ogarnac bo mam uklad ze starym albo zdaje dostaje fure albo mam szukac nowego domu xDDD
lista tematów
Poprawka czy kombinowanie??? strona 1 z 2
nawet jak się przeniesiesz to będziesz miał wstawioną na świadectwie z obecnej szkoły ocenę niedostateczną, a z taką oceną nie dopuszczą Cię do matury. Generalnie, trzeba było się uczyć żeby przeciągnąć się chociaż na dopach.
ale na pewno sa skzoly gdzie da sie jakos dogadac...mi akurat 1 oceny juz zabraklo nie zdazylem...na dopach lecialem opor
z tego co wiem, wystawianie ocen jest do piątku czy do poniedziałku, porozmawiaj z wychowawcą i z nauczycielem. ostatecznie napiszesz tą poprawkę, wierz mi, przez dwa miesiące można się bardzo dużo nauczyć.
Konto usunięte: Siemanko... jest taka sprawa... wszystko wyjątkowo pozaliczane mam ale z chemii uż wpisaną lache... z urzedu przysługuje mi jednap oprawka jak kazdy wie... jestem w 2 liceum to ostatni rok chemii... poprawki nie ogarne wiem to bo kija umiem i nigdy nie umiealem i nie chce nawet rozumiec tego :)... jest pcja by uciec od tego? wywinąć sie? przeniesc do waw do jakies szkoly ktora w 2 klasie nie miala chemii? znacie jakies? albo inne opcje? pomocy :D ja musze to ogarnac bo mam uklad ze starym albo zdaje dostaje fure albo mam szukac nowego domu xDDD
Ja też mam jedną "lachę" już wpisaną. I też obawiam się tej poprawki, bo jedynka jest z przedmiotu którego nie ogarniam, nawet kiedy bardzo się staram. Cieńko to widzę w każdym bądź razie Weź może spróbuj pouczyć się tej chemii, może coś zaczaisz. Jeżeli możesz, załatw korki, a jak nie to popytaj znajomych, może któryś z nich się akurat "specjalizuje" :D. I raczej nie ma szkoły w której w 2 kl LO nie byłoby chemii, ja jestem na humanie a nawet tam jest. Co najyżej możesz prosić o wpisanie dopa i wyjęcie papierów, o ile znajdziesz inną szkołę.
Konto usunięte: Siemanko... jest taka sprawa... wszystko wyjątkowo pozaliczane mam ale z chemii uż wpisaną lache... z urzedu przysługuje mi jednap oprawka jak kazdy wie... jestem w 2 liceum to ostatni rok chemii... poprawki nie ogarne wiem to bo kija umiem i nigdy nie umiealem i nie chce nawet rozumiec tego :)... jest pcja by uciec od tego? wywinąć sie? przeniesc do waw do jakies szkoly ktora w 2 klasie nie miala chemii? znacie jakies? albo inne opcje? pomocy :D ja musze to ogarnac bo mam uklad ze starym albo zdaje dostaje fure albo mam szukac nowego domu xDDD
Zazwyczaj jak sie chca pozbyc delikwenta
Fajna masz szkole.
W mojej szkole mozna bylo miec jedna, o kolejna trzeba bylo sie starac pisemkiem, ktore nie zawsze bylo rozpatrywane na korzysc ucznia
Dziwna szkola
Nie dopuszczaja, sa takie przypadki :-P Jesli osoba,ze tak powiem "niewychowana", wagaruje itp,to nie dopuszczaja
Flo: no bo tak jest, ale jeszcze nie słyszałam o tym, żeby kogoś nie dopuścili do drugiej poprawki..
W mojej szkole trzeba mieć naprawdę poważny powód, żeby nie dopuścili. Jedna przysługuje każdemu, ale druga tylko w przypadku, kiedy ktoś przez długi czas leżał w szpitalu, miał problemy rodzinne... wtedy trzeba przynieść dowód, np. zaświadczenie ze szpitala, w innym wypadku nie ma mowy...