Heja
W czwartek czeka mnie wyrocznia.. = angielski ;]
Macie jakiś dobry sposób na te rozmówki ?
Jak szybko skojarzyć jakieś słowa ? Z tym właśnie mam największy problem.. słownictwo :( a raczej jego brak..
Zdołam się czegoś nauczyć w 3 dni ? :)
Z angola jestem niestety kiepski więc się obawiam..
Czekam na jakieś porady :)
lista tematów
Ustny angol strona 5 z 6
Ja do opery nie mam zamiaru nawet isc, no nie moge sie przekonac, chociaz pewno dziewczyna mnie przekona:)
masakra. baba, która egzaminowała była jakąś porytą sucz ;| druga się uśmiechała. cała klasa zdała w zasadzie, ale punktacja była świetna u nas: albo 6pky, albo 10pkt albo 11pkt. ja miałam 11pkt ;| nie wiem, jak ona oceniała.
nie dziękuję. nic z Witkacego nie umiem. :|
julCiak69: masakra. baba, która egzaminowała była jakąś porytą sucz ;| druga się uśmiechała. cała klasa zdała w zasadzie, ale punktacja była świetna u nas: albo 6pky, albo 10pkt albo 11pkt. ja miałam 11pkt ;| nie wiem, jak ona oceniała.
O rany :-/ U nas jedna osoba wyciągnęła 100%, dwie czy trzy 95, tyle samo 90 (w tym ja), trzy osoby nie zdały z czego jedna miała 2 pkt Ale komisja ok, ogólnie jestem zadowolona, choć mogło być 100
Konto usunięte: O rany :-/ U nas jedna osoba wyciągnęła 100%, dwie czy trzy 95, tyle samo 90 (w tym ja), trzy osoby nie zdały z czego jedna miała 2 pkt Ale komisja ok, ogólnie jestem zadowolona, choć mogło być 100
ale baba olewko nas traktowała.
poproszona by głośniej i wyraźniej mówiła, robiła na złość i ściszała głos i bełkotała :|
julCiak69: ale baba olewko nas traktowała.
poproszona by głośniej i wyraźniej mówiła, robiła na złość i ściszała głos i bełkotała :|
To jest najgorsze, jak się umie, a oni na złość... U nas babka na pisemnym angolu (ta z obcej szkoły) na listeningu zaczęła otwierać batonika, ale zabiliśmy ją spojrzeniami i przestała : D
Konto usunięte: To jest najgorsze, jak się umie, a oni na złość... U nas babka na pisemnym angolu (ta z obcej szkoły) na listeningu zaczęła otwierać batonika, ale zabiliśmy ją spojrzeniami i przestała : D
nie u nas takiej sytuacji nie było.
Konto usunięte: Dzisiaj w szkole bylem podenerwowac ludzi, ale wszyscy zdali:P
Moja dziewczyna miala 19 z rozszerzonego i jest srednio zadowolona
ustnego?!