Heja
W czwartek czeka mnie wyrocznia.. = angielski ;]
Macie jakiś dobry sposób na te rozmówki ?
Jak szybko skojarzyć jakieś słowa ? Z tym właśnie mam największy problem.. słownictwo :( a raczej jego brak..
Zdołam się czegoś nauczyć w 3 dni ? :)
Z angola jestem niestety kiepski więc się obawiam..
Czekam na jakieś porady :)
lista tematów
Ustny angol strona 4 z 6
julCiak69: 6pkt. chyba, że postarasz się bardziej z tym słownictwem :>
a i tak wiem, że się nie uczysz. :D
. Uczeń może uzyskać po 3 punkty za każde zadanie (jeden poprawnie zrealizowany myślnik to jeden punkt). czyli to juz 9 pkt;)
(obrazek ) W tej części można uzyskać 6 pkt (dwa za obrazek i po dwa za pytania)
Na końcu uczeń jest oceniany za umiejętności językowe. Punktacja ta wynosi 5-0
cale 20pkt;)
julCiak69: weź przestań, ja miałam komisję zewnątrz, moja klasa, 9 osób. 8jest po egzaminie; 6pkt albo 10 pkt albo 11pkt. niewiadomo, jak ta ostania osoba. ja miałam 11 ;| taka stara i wredna zołza mnie pytała ;| jak ona coś mówiła połowy słychać nie było, jak prosiłam o powtórzenie, żeby było głośniej i wyraźniej to ona jak na złość ciszej i tak, żebym nie zrozumiała ;| wkurzona jestem, jak nie wiem co. ;|
No u mnie jeden byl z zewnatrz, a druga ze szkoly, ale taka co mnie nie uczy.
Poprosilem o to, zeby mi jeszcze raz pytanie wytlumaczyla, ktorego nie zrozumialem, ale i tak jej wyjasnienie nie wystarczylo.
Wazne, ze 18pkt jest.
Teraz juz tylko chillin chillin.
Konto usunięte: No u mnie jeden byl z zewnatrz, a druga ze szkoly, ale taka co mnie nie uczy.
Poprosilem o to, zeby mi jeszcze raz pytanie wytlumaczyla, ktorego nie zrozumialem, ale i tak jej wyjasnienie nie wystarczylo.
Wazne, ze 18pkt jest.
Teraz juz tylko chillin chillin.
ale przynajmniej kogoś ze szkoły miałeś. ja jeszcze mam polski za dwa dni.
Ja tez na pytania nic nie umialem.
O jakies motywy wedrowca, o smierci heretyckiej baba nam wpajala 3 lata to samo, a sie okazalo, ze to bledne tlumaczenie.
Dobrze, ze chociaz z zewnatrz mi zadala pytanie co jest specyficznego w dziewczynce z zapalkami:P
Konto usunięte: Ja tez na pytania nic nie umialem.
O jakies motywy wedrowca, o smierci heretyckiej baba nam wpajala 3 lata to samo, a sie okazalo, ze to bledne tlumaczenie.
Dobrze, ze chociaz z zewnatrz mi zadala pytanie co jest specyficznego w dziewczynce z zapalkami:P
a jaki miałeś temat, że korzystałeś z bajki Andersena?!