Czesc pisze sobie wlasnie prace (w srode zdaje ustny ) tematyka mojej pracy jest bunt ... i potrzebuje paru przykladów gdzie w wyniku buntu cywilizacja zrobiła krok do przodu .... cos w stylu mitu o Dedalu i Ikarze tylko cos realnego i naukowego Jak żarówka Thomasa Edisona ... wazne zeby odkrycie wynikalo ze sprzeciwu wobec panujacych praw ...
lista tematów
ustny polski , bunt, je tu kto ogarniety ? strona 1 z 4
a może epancypacja kobiet? Zbuntowały się i dostały prawa prawie równe mężczyzną... w końcu Skłodowska była pierwszą kobietą wykładającą na Sorbonie i odkryła rad i polon... chyba da się pod to podciągnąć ^^
Czemu się tak późno za to bierzesz? Prawie pół roku miałeś..
emancypacja :D .. dobry przyklad... tym bardziej ze w komisji same kobiety beda ...
to tylko matura.... a nie zalezy mi na nie wiadomo jakiej pracy ... chcialbym zaciekawic komisje i dostac 50-60% - ide na studia zaoczne wiec nie potrzebuje dobrych wynikow...
kurde, literówka, sorry... :D
Konto usunięte: to tylko matura.... a nie zalezy mi na nie wiadomo jakiej pracy ... chcialbym zaciekawic komisje i dostac 50-60% - ide na studia zaoczne wiec nie potrzebuje dobrych wynikow...
tak, pracę można teraz robić, ale cholera, materiałów szukać wcześniej :D
Tak jest wygodniej, a nie na ostatnią chwilę.
A jeśli będziesz mówił składnie i na temat, wiedział jak na pytania odpowiedzieć, jakieś 70% możesz zgarnąć.
spoko :D wazne ze przyklad dobry ...
Konto usunięte: tak, pracę można teraz robić, ale cholera, materiałów szukać wcześniej :D
Tak jest wygodniej, a nie na ostatnią chwilę.
wiem wiem :D ale tak sie nauczylem w szkole sredniej nic nie robic...
Konto usunięte: a ja swojej chyba nie będe pisała, bo jeszcze przyjdzie mi do głowy uczenie się na pamięć
Mam bardzo dobry i rozbudowany plan wypowiedzi i myślę, ze to powinno mi wystarczyć (oby)
zgadza sie ... uczenie na pamiec nie jest dobre :D
Ludzie ale temat byl zalozony w innym celu ... PRZYKLADY BUNTU KTORY BYL POZYTKIEM DLA CYWILIZACJI :d ....
mam wpracy :D ... chodzi mi o cos naukowego bardziej
Konto usunięte: i tak lepiej niz ja, w czwartek mam, a nawet nie mam ksiazek ktore sa w bibliografii ze juz o planie czy napisaniu nie wspomne;)
no to spontan :D .... ja tez nie mialem ksiazek z bibliografii ... hehe masz 4 dni wiec nie ma powodu do zmartwien ... jesli sie nie stresujesz to lekka pyta zdasz ustny